ورود اعضا
ثبت نام
صفحه اصلي
درباره ما
محصولات
مواد اولیه دارویی،آرایشی بهداشتی
مواد اولیه صنایع غذایی
مواد شیمیایی و صنعتی
اسانس های طبیعی
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی
اسانس های مورد استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی
اسانس های میوه ای
اسانس های پودری
کنسانتره میوه جات
طعم دهنده های طبیعی
طعم دهنده برای محصولات لبنی
عطر و طعم برای کیک و شیرینی
عطر و طعم برای نوشیدنی ها
طعم دهنده برای محصولات دارویی
عصاره های گیاهی و طبیعی
روغنهای گیاهی
تالار گفتگو
تماس با ما
خواص گیاهان دارویی
مقالات
مقالات
عمده فروش ادویه
بازدید سایت
بازديد صفحات :
5477
بازديد امروز :
549
كل بازديدها :
4
12668535
افراد آنلاين :
178
نام مقاله
تاريخ انتشار
تعيين مقدار آپیژنین گلوکوزاید در بابونه
92/08/01
تعيين مقدار فلاونوئيدها بر مبناي هيپروزيد
92/08/01
تعيين مقدار كامازولن موجود در اسانس بابونه
92/08/01
اندازه گيري رزمارنيك اسيد در گياه بادرنجبويه
92/08/01
اندازه گیری تيمول موجود در آويشن
92/08/01
تعیین مقدار اسيد والرنيك در والرين
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای شابیزک
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای خشخاش
92/08/01
تعيين مقدار آلکالوییدهای کلشی سین
92/08/01
تعيين مقدار ترگونلین در بذر شنبلیله
92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی نعناع
92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی پونه
92/08/01
اندازه گیری منتول در عصاره هیدروالکلی بابونه
92/08/01
تعیین مقدار فنل تام در گل گاوزبان
92/08/01
تعیین مقدار تانن در گل گاوزبان
92/08/01
تعيين مقدار آالکالویید کل بر حسب کلیدونین
92/08/01
تعيين ضريب تورم در گل گاوزبان
92/08/01
تعيين درصد و كيفيت روغن بذر در گل گاوزبان
92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در جینکو بیلوبا
92/08/01
اندازه گيري روتين ، كوارستين در سرخ ولیک
92/08/01
تعيين مقدار آرتیمیزینین در درمنه
92/08/01
آنالیز اسانس فرآوری شده میخک
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی گازی
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی مایع با فشار بالا
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS
92/08/01
دستورالعمل کار با دستگاه کروماتوگرافی GC MASS
92/08/01
دستورالعمل کار با ترازوی سارتریوس چهار صفر
92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت
92/08/01
تعيين مقدار اسيد فوليك در شربت
92/08/01
شناسایی روی در محصولات غذایی
92/08/01
روش جداسازي و شناسايي رنگهاي مصنوعي محلول در آب در مواد غذايي
92/08/01
تعيين درصد اسيدهاي چرب متشكله روغنها و چربيها
92/08/01
اندازهگيري مقدار پروتئين در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان آهن در مواد غذايي
92/08/01
اندازهگيري مقدار خاكستر در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
روش اندازهگيري پراكسايد در روغنها و چربيها
92/08/01
تعيين ميزان ماده خشك در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
اندازهگيري مقدار (Total Volatile Bases) در ماهي و ميگو
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان كادميوم در مواد غذايي
92/08/01
دستورالعمل اندازهگيري رطوبت
92/08/01
روش اندازهگيري ميزان سرب در مواد غذايي
92/08/01
روش استخراج روغن براي آزمونهاي اسيديته، پراكسيد و انديس يدي
92/08/01
دستورالعمل اندازهگيري مقدار نيتريت در فرآوردههاي گوشتي
92/08/01
دستورالعمل كنترل كيفي زينك گلوكونات (Zinc Gluconate)
92/08/01
دستورالعمل كنترل كيفي آسكوربيك اسيد (Ascorbic Acid)
92/08/01
تعيين انديس يد روغنها و چربيها به روش هانوس
92/08/01
تعيين مقدار موسيلاژ گل گاوزبان
92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار دكستروز (Dextrose)
92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار بيوتين (Biotin)
92/08/01
اندازه گیری و تعیین مقدار نياسين (NIACIN)
92/08/01
برچسب ها :
مقاله
،
گیاهان دارویی
،
اسانس
،
عصاره
،
اندازه گیری
،
ماده موثره
،
کروماتوگرافی
،
کروماتوگرافی گازی
،
کروماتوگرافی گازی متصل به اسپکتروسکوپی جذبی
،
جی سی
،
مس
،
جی سی مس
،
آتالیز دارو
،
آنالیز مواد غذایی
،
آزمایش های گیاهان دارویی
،
آزمایشهای دارو
،
آزمایشگاه
،
آنالیز اسانس
،
Gc,mass,chromatograohy,gas chromatograohy,hplc.tlc,ftir
مجوزها و گواهینامه ها
مجوز
مجوز
مجوز
مجوز
مجوز
مجوز
مجوز
تماس با ما
دفتر تهران:
88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك
درخواست
صفحه اصلي
|
نقشه سايت
|
تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد
طراحی سایت
و
بهینه سازی سایت
توسط
سارگون