اسانس فلفل سیاه
ترکیبات عمده حاصل از آنالیز شیمیایی اسانس فلفل سیاه عبارتند از:
لیمونن،پینن،میرسن،فلاندرن،بتا کاریوفیلن،بتا بیزابولن،سابینن،لینالول،پینوکارول،ترپینیول،کامفن و ترپینن.
موارد مصرف اسانس فلفل سیاه:
در داروهای آروماتراپی برای تسکین دردهای رماتیسمی،دردهای عضلانی،دستگاه گوارش و سیستم ایمنی بدن به کار برده میشود.
روغن فلفل سیاه بعنوان طعم دهنده در انواع غذاها به کاربرده میشود.
برای اطلاعات بیشتر درباره
اسانس فلفل سیاه
کلیک کنید.
مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی
برای خرید اسانس فلفل سی کلیککنید.