/en
اسکوربات پتاسیم
سدیم آلژینات
سدیم کازئینات
مالتودکسترین
اسکوربات سدیم
اسکوربات کلسیم
پودر چربی گیاهی
گاما توکوفرول
دلتا توکوفرول
کلسیم پروپیونات
سدیم پروپیونات
کربنات کلسیم
کافئین
PGPR
کافی کریمر
فومر
تری سدیم سیترات
پتاسیم کلراید
کاپسایسین
مونو سدیم گلوتامات
سدیم بیکربنات
روغن شورتینگ
پتاسیم لاکتات
سدیم لاکتات
کلسیم لاکتات
منیزیم لاکتات
آمونیوم لاکتات
کره کاکائو
کلسیم گلوکونات
دکستروز منو هیدرات
دکستروز
روغن جانشین کره کاکائو
کلسیم سیترات
تری کلسیم سیترات
آمونیوم سیترات
پتاسیم سیترات
سدیم سیترات
منیزیم سیترات
سیلیکون دی اکساید
آمونیوم مالات
پتاسیم مالات
پروتئین گیاهی نخود
رنگ کارامل مایع
کنسانتره آب پنیر
میکرو کریستالین سلولز MCC
روغن CBS
ادتا 4 سدیم و 2 سدیم
انواع جانشین کره کاکائو
کازئینات و رنت کازئینات
سدیم پتاسیم تارتارات
ارتو فسفریک اسید
کلسیم تارتارات
پودر کاکائو
شیر خشک صنعتی
کارامل ها
پودر نارگیل
پودر قهوه
پودر کاپوچینو
پودر آب پنیر
پودر زرده و سفیده تخم مرغ
ایزوله سویا
وانیلین
گلوتن
روکش کارامل
روغن شکلات صبحانه
روغن مخصوص مغز بستنی
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2522
بازديد امروز : 452
كل بازديدها : 411133811
افراد آنلاين : 151
کلسیم پروپیونات
یک ترکیب شیمیایی است.

شکل ظاهری این ترکیب، جامد بلوری سفید است.یک نوع افزودنی غذایی است که به عنوان نگهدارنده مواد غذایی و مواد خوراکی مورد استفاده قرار میگیرد. پروپیونات کلسیم در تولید نان ، کیک ، کلوچه و تولید انواع محصولات آردی مورد استفاده قرار میگیرد البته برخی از تولید کنندگان لبنی نیز در تولید محصول خود از پروپیونات کلسیم استفاده مینمایند . ا
ین محصول مانع از رشد باکتری و قارچ می شود. به علت آنتی باکتریال و ضد کپک بودن بر روی باکتری بسیار موثر میـبـاشد همچنین بـعـنـوان نگهدارنده طیف وسیعی از bacillus subtilis از نوع باکتری ها و کپک ها را کنترل مـیـکـند و در غلظت پایین مورد استفاده قرار گرفته و هر 49 گرم آن در 100میلی متر آب صفر درجه حل میشود ، ولی در الکل نامحلول است . قابلیت انحلال کمتری نسبت به سدیم پروپیونات دارد پی اچ موثر و مطلوبی که موجب میشود تاثیر این ماده به حداکثر برسد معادل با 5 است در پی اچ های بالاتر از 6 قدرت آن کم میشود. در فرآورده های نانوایی ، نان و خمیر پیتزا از رشد کپک جلوگیری میکند . در پنیرهایی که بصورت سرد بسته بندی میشوند و فیلینگ های مخصوص کلوچه های میوه ای مصرف میگردد .
مقدار مجازمصرف آن حدود0/2 تا 0/3 درصد است بر اساس وزن آرد 0/1 تا 0/4 درصد به آن اضافه میشود این ماده به طور طبیعی در کره و بعضی از انواع پنیر وجود دارد در طول زمان نگهداری ثابـت باقی مانده و هـیـچـگونه اثر مخربی بر روی قالب و تخمیر نداشته وضمن اینکه بصورت خـشـک نـیـز قابل استفاده بوده و بخوبی در بدن مورد برای انسان مورد سوخت و ساز قرار می گیرد

برای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات کلیک کنید.

مشاهده لیست  مواد اولیه
کلسیم پروپیونات
کلسیم پروپیونات

کلسیم پروپیونات
کلیک
کلیک
کلیک
کلیک
کلیک

برای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات
کلیک کنید
برای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات کلیک کنید
برای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات کلیک کنیدبرای اطلاعات بیشتر درباره کلسیم پروپیونات کلیک کنید
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد