/en
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
تری اتیلن تترا آمین
رزین اپوکسی
فنل
بیزابولول
پروتیین هیدرولیز شده گندم
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
تری استین
تیونیل کلراید
سدیم پربورات مونو هیدرات
بوریک اسید دارویی
فیبر سلولز
دی سدیم کوکوییل گلوتامات
عصاره سنتلا
عصاره پودر مروارید
عصاره خرفه
عصاره توت آمریکایی
عصاره کاکتوس انجیری
عصاره گل گلرنگ
عصاره گل قاصد
عصاره ساپیندوس
اکسید روی نانو
اووبنزون
بنروفنون ۳
اکتیل سالیسیلات
اکنیل متوکسی سینامات
اتیل هگزیل تری ازون
اوکتوکریلن
فنیل بنزایمیدازون سولفونیک اسید
تری کلرو متا زایلنول
تری کلرو کربان
بنزتونیوم کلراید
نانو سیلور
ستیل پریدینیوم کلراید
ستریمابد
تری کلوسان
ام تی سی اویل
ليگنو سولفونات كلسيم
اسید سیلیسیک
اسید هگزافلوئوروسیلیسیک
فلوروسیلیس-اسید اف کا اس
گلوتن درت
فلوکولانت ایتالیایی
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
گلاب
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
اسانس لیمو سوپر
اسانس توتی فروتی
اسانس تمرهندی
اسانسهای عطری
عطر و اسانس
اسانس عطری
مرکز فروش عطر و اسانس عمده
آنزیم لاکتاز
ستئاریل الکل اتوکسیله
درمان ام اس
درمان MS
درمان ام اس با داروهای گیاهی
دی کیومیل پراکسید
دی کلرو بنزوئیل پراکسید
بنزالکونیوم کلراید
بنزو تری آزول
آمونیوم بای فلوراید
بوتانون اکسیم
پارافین کلره
تولیل تری آزول
پلی اورتان
آنتی اسکالانت
زینک فسفات
کربن اکتیو جاکوبی
کالیفون
لیتوپون
زینک کرومات
بنتوژل 34
بنتوژل 38
از بین برنده بوی بد گاز طبیعی
ضدعفونی کننده گاز طبیعی
خشک کن گاز طبیعی
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
آزمایشگاه میکروبی
روغن اسطوخودوس
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
اسانس شیرین بیان
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6333
بازديد امروز : 813
كل بازديدها : 46447491
افراد آنلاين : 139

کاراگینان

کاراگینان که از خانواده سولفاته خطی پلی‌ساکارید می‌باشد، صمغی است که از جلبک دریایی قرمز استخراج می‌شود. انواع مختلفی از کاراگینان وجود دارد که در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد. گونه کاپا کاراگینان بیشتر در خمیر و کره استفاده می‌شود تا حالت ژله‌ای طبیعی ایجاد شود.

عصاره ژلاتینی که از گونه‌ای جلبک دریایی با نام خزه ایرلندی گرفته می‌شود صدها سال است که به عنوان افزودنی‌های مواد غذایی استفاده می‌شود. کاراگینان به عنوان جایگزین ژلاتین در گیاه‌خواری و وگنیسم استفاده می‌شود. نگرانی‌هایی در مورد خطرات سلامتی که بر اثر تاثیر کاراگینان بر غذاها دارد، باعث ایجاد درخواست‌هایی برای حذف این ماده در خوراک‌های زیستی شده است.
به صورت نمکهای مختلف یا نمکهای مخلوط استر سولفات وجود دارد به انواع کاپا ، آیوتا و لامبدا تقسیم می‌شود ،که هر کدام حلالیت و خواص ژل کنند گی متفاوتی دارند نوع کاپا و آیوتا درآب داغ (حرارت بالاتر از ۷۱ درجه سانتی گراد )حل می‌شوند و به ترتیب در حضور کاتیونهای پتاسیم و کلسیم ژلهای قابل برگشت تشکیل می‌دهند . ژلهای حاصل از نوع کاپا شکننده بوده و حالت تراوش بیشتری از خود نشان می‌دهد . درحالیکه ژلهای آیوتا الاستیسیته و کشش بیشتری داشته و حالت تراوش وسینرسیس از خود نشان نمی‌دهند . نوع لامبدا در آب سرد محلول است ولی ژ ل تشکیل نمی‌دهد .کاپا و آیوتا کاراگینان با پروتئین‌های شیر واکنش نموده و همراه با سایر صمغها از تراوش آب یا سرم شیر به بیرون جلوگیری می‌کنند . مقدار ۱% تا ۳% درصد آن باعث تثبیت پروتئین‌های شیر می‌شود و در غلظت ۵/۰ تا ۱ درصد ژل تشکیل می‌دهد . در فراورده‌های لبنی ، دسرهای ژله‌ای و ژله‌های کم کالری مصرف می‌شود . درسیستمهایی که محیط آنرا آب تشکیل می‌دهد ۲/۰ تا ۱ درصد و درسیستمهای شیر ۰۱/۰ تا ۲۵/۰ درصد کاراگینان توصیه می‌گردد.


کاربردهای کاراگینان :
به شیر کاکائو کاراگینان اضافه می شود تا از رسوب کاکائو جلوگیری شود.
جهت تولید سس کم چرب و نیز جهت جلوگیری از جذب روغن توسط فراورده های سرخ کردنی از لاندا کاراگینان استفاده می شود.
ترکیب کاپا و لاندا کاراگینان برای ایجاد ژل با بافت خامه ای یا سوسپانسیون
افزایش غلظت و ایجاد ژل دردسرهای خامه ای و موس ها
بهبود بافت و پایین آوردن ویسکوزیته در هنگام فرایند محصولات لبنی با استفاده از یوتا کاراگینان به همراه نشاسته مودیفاید
کاربرد کاراگینان در دسرهای ژله ای و براق کننده های کیک
استحکام و شکنندگی ژل های کاپا کاراگینان
انعطاف پذیری، چسبندگی و عدم سینرسیس ژل های یوتا کاراگینان
در ژله های تولید شده با کاراگینان ، محصول هم ظاهر مشابه با ژل های محصولات  با ژلاتین را می دهد
بسته شدن سریعتر ژل و پایداری در دمای محیط  هم از ویژگیهای مطلوب این ژل است
کاربرد کاراگینان در فراورده های گوشتی
حفظ رطوبت وبالابردن WHC)water holding capacity)
بالارفتن بازده پخت
قابلیت برش خوردن
بهبود احساس دهانی mouth feel
کاربرد کاراگینان در نوشیدنیها
شفاف سازی ماالشعیر
برای اطلاعات بیشتر کاراگینان به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.


برای اطلاعات بیشتره کاراگینان به سایت انگلیسی مراجبرای اطلاعات بیشتره کاراگینان به سایت انگلیسی مراجعه نمائید.
برای خرید کاراگینان کلیک کنید.






 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد