/en
استابلایزر پنیر

Cheese Stabilizers

استابلایزر در صنایع غذایی اساسا ترکیباتی برای افزایش قوام محصول،پایداری محصول، افزایش کیفیت، غلظت، کاهش قیمت تمام شده محصول می باشد.
ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است.

استابلایزر مواد غذایی  یک تثبیت کننده افزودنی به مواد غذایی است که برای حفظ ساختار آن کمک می کند. مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب از روغن و حفظ ساختار اولیه آن استفاده می شود و یا جلوگیری از تشکیل بلورهای یخ در محصولات منجمد مانند بستنی و جلوگیری از ته نشین شدن میوه در محصولاتی مانند مربا و ماست و ژله است.

هیدروکلوئیدها رایج ترین موادی است که به عنوان تثبیت کننده یا استابلایزر مواد غذایی استفاده می شود.





استابلایزر پنیر خامه ای
استابیلایزر پنیر لاکتیکی
استابلایزر پنیر وی لس
استابلایزر پنیر پیتزا و موزرلا
استابلایزر کشش پذیری پنیر پیتزا
استابلایزر پنیر UF
فرمولاسیون پنیر لاکتیکی



ا
ستابلایزر پنیر خامه ای
استابیلایزر پنیر لاکتیکی
استابلایزر پنیر وی لس
استابلایزر پنیر پیتزا و موزرلا
استابلایزر کشش پذیری پنیر پیتزا
استابلایزر پنیر UF
فرمولاسیون پنیر لاکتیکی
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد