/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4325
بازديد امروز : 369
كل بازديدها : 49736854
افراد آنلاين : 311
سیکلو پنتا سیلوکسان

Cyclopentasiloxane

سیکلوپنتاسیلوکسان جذب پوست نمی شود و به سرعت از روی پوست تبخیر می شود. این ویژگی آن را یک ماده مفید در محصولات آرایشی می کند که نیاز به خشک شدن سریع دارند، مانند ضد عرق ها و اسپری های مو.
سیکلوپنتاسیلوکسان (نام شیمیایی کامل آن دکا متیل سیکلوپنتاسیلوکسان)، معمولا به عنوانD5 شناخته می شود، سیلوکسان ها در بسیاری از مراقبت از مو و محصولات مراقبت از پوست به عنوان تهویه مطبوع که پوست و مو را با احساس نرم، ابریشمی و مرطوب می کند.
سیکلوپنتاسیلوکسان یک ترکیب سیلیکون با فرمول[(CH3) 2SiO] 5 است. این یک مایع بی رنگ، بی بو و غیر چرب است که دارای ویسکوزیته کم است.  به طور عمده در ضد عرق، کرم ضد آفتاب، تهویه مو و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.
سیکلوپنتاسیلوکسان در صدها تن از لوازم آرایشی استفاده می شود. در گذشته، در مورد خطرات بالقوه سلامت و محیط زیست خود بحث برانگیز بود. اماPanel Expert Expert Review Panel در حال حاضر آن را برای استفاده در لوازم آرایشی استفاده می کند. به طور منظم در محصولات آرایشی استفاده می شود. این ماده معمولا در ایمپلنت های پزشکی، روان کننده ها و پوشش های جلوی شیشه ای یافت می شود.
همچنین خواص روانکاری دارد. این باعث می شود احساس لغزشی و ابریشمی به پوست و مو اعمال شود و به راحتی می توان محصول را گسترش داد.D5 به علت توانایی تبخیر و خشک شدن سریع شناخته شده است. سیلیکون ها آب را دفع می کنند و به آسانی می شکنند. به همین دلیل آن ها معمولا به عنوان یک عنصر در روان کننده ها و سیلانت ها استفاده می شود.  همچنین یک مانع محافظ روی پوست و مو ایجاد می کنند. این می تواند به شما در رفع موهای شما کمک کند، از شکستگی جلوگیری کرده و موجب کاهش جوش می شود. D5 را می توان در طیف گسترده ای از محصولات مراقبت شخصی مانند: 
اسپری مو
کرم ضد آفتاب
ضد عرق
دئودورانت
نرم کننده مو
ریمل ضد آب
خط چشم
مرطوب کننده باSPF
سایه چشم
ژل مدل مو
رژ لب یافت.
یکی از بزرگترین مزایای استفاده از سیکلوپنتاسیلوکسان هزینه پایین آن برای تولید کنندگان محصولات مراقبت از پوست است. به عنوان مثال، سیکلوپنتاسلوکسان ممکن است به عنوان یک جایگزین ارزان برای ترکیبات ارگانیک مانند گلیسیرین سبزیجات استفاده شود و غلظت آن در اقلام مراقبت از پوست به راحتی می تواند متنوع باشد، زیرا این دستگاه به صورت مصنوعی تولید می شود. این ماده شیمیایی همچنین دارای ویسکوزیته پایین (به معنی آن است که خیلی ضخیم نیست) و مانع قابل توجهی در پوست اپیدرم نیست که باعث می شود پوست احساس صاف و سالم تر داشته باشد.
  

کاربرد:
در فرمولاسیون کرم ها و لوسیون ها، کرم های ضد آفتاب و شامپو.
یکی از بزرگ‌ترین مزایای استفاده از سیکلوپنتاسیلوکسان هزینه پایین آن برای تولید کنندگان محصولات مراقبت از پوست است.


سیکلو پنتا سیلوکسان
سیکلو پنتا سیلوکسان

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد