/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2590
بازديد امروز : 172
كل بازديدها : 48374117
افراد آنلاين : 125
گلیسیرین

Glycerine

گلیسیرین در غذاها و نوشیدنی‌ها به‌عنوان حلال و شیرین‌کننده عمل می‌کند و ممکن است به حفظ غذاها کمک کند. همچنین به‌عنوان پرکننده در غذاهای کم‌چرب تهیه‌شده (به‌عنوان‌مثال کوکی‌ها) و به ‌عنوان یک ماده ضعیف کننده در لیکور ها استفاده می‌شود.

گلیسیرین و آب برای حفظ انواع خاصی از برگ‌های گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

همان‌طور که در غذاها استفاده می‌شود، گلیسیرین توسط آکادمی تغذیه و رژیم غذایی به‌عنوان یک کربوهیدرات دسته‌بندی می‌شود.

 

تعیین میزان کربوهیدرات غذایی ایالات‌متحده آمریکا (FDA) شامل تمام مواد مغذی کالری است که شامل پروتئین و چربی است.

گلیسیرین دارای چگالی کالری شبیه قند است، اما یک شاخص گلیسمی پایین و مسیر متابولیکی مختلف در بدن است، بنابراین برخی از طرفداران رژیم غذایی گلیسیرین را به‌عنوان یک شیرین‌کننده سازگار با رژیم‌های کم کربوهیدرات قبول می‌کنند.

 

همچنین در هنگام استفاده از شیرین‌کننده‌های پلیول مانند اریتیتول و زایلیتول توصیه می‌شود.



گلیسیرین


برای اطلاعات بیشتر درباره گلیسیرین کلیک کنید.

مشاهده لیست مواد شیمیایی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین خوراکی
گلیسیرین

گلیسیرین

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد