روغن هسته انگور
نام علمی:
Vitis vinifera
اندام مورد استفاده :هسته
نوع استخراج: کلد پرس
رنگ:زرد روشن
ماده تشکیل دهنده فعال:
Fatty acids Range Typical
Palmitic C16:0 6.0 -9.0 %
Palmitoleic C16:1 less 1 %
Stearic C18:0 3.0 -6.0 %
Oleic C18:1 12.0 - 25.0 %
Linoleic C18:2 60.0 - 75.0 %
Alpha Linolenic C18:3 less than 1.5 %
Icosanoic C20:0 less than 0.5 %
Icosenoic C20:1 less than 0.5 %
Docosanoic C22:0 less than 0.3 %
کاربرد
روغن هسته انگور:در صنایع دارویی،صنایع آرایشی بهداشتی.
کابرد روغن هسته انگوردر مصارف خانگی:
در سس سالاد و روغن های پخت و پز استفاده میشود
به عنوان روغن حامل نیز استفاده میشود.
مزایای روغن هسته انگور:
باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب میشود.
ضد چین و چروک پوست است.
اطلاعات بیشتر درباره
روغن هسته انگور ......
برای خرید روغن هسته انگور کلیک ک
ن کلیکید.