/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 5525
بازديد امروز : 709
كل بازديدها : 411120492
افراد آنلاين : 124

استبلایزر بستنی با هوادهی بالا
این استابیلایزر برای بستنی های با هوا دهی(Over Run)بالا، بستنی های لیتری، کیک بستنی و بستنی های تولید شده با روش اکسترود طراحی شده است. این محصول قوام بسیار مناسبی ایجاد می کند که علاوه بر تاثیر مثبت بر کیفیت نهایی بستنی، انتقال شربت به مسیرهای تولید انجماد را آسان می سازد. بستنی تولید شده با این محصول بخوبی با هوا مخلوط شده و بافت خامه ای و نرم بدست می آورد. به آسانی ذوب نشده و در برابر شوکهای حرارتی مقاومت نموده و شکل خود را بخوبی حفظ می کند.

روش مصرف:
این محصول را با هموژن خود شکر مخلوط کرده، بتدریج به شربت بستنی در حال میکس بیافزایید. بهتر است برای اخذ  نتیجه بهتر این محصول را پیش از افزودن شکر و پس از افزودن روغن، استفاده  نمایید. دمای مناسب هنگام استفاده 50-60 درجه سانتی گراد می باشد. پس از حل شدن کامل، شکر را اضافه نموده و مدت ده دقیقه در دمای 60 درجه نگهداری نمایید. سپس پاستوریزه و در نهایت هوموژنیزه نمایید.زمان رساندن(Aging) شربت تولید شده با این محصول 6-8 ساعت در دمای 5 درجه می باشد.

مقدار مصرف:
مقدار استفاده بر اساس مقدار چربی محصول تعیین می شود.
4%_6% چربی....................0.6 درصد                                               
8%_10% چربی..................0.5 درصد 
6%_8% چربی....................5/5 درصد
اطلاعات بیشتر درباره استابلایزر بستنی
استابلایزر بستنی


استابلایزر بستنی
استابلایزر بستنی
              
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد