/en
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
انروفلوکسازین
ریبوفلاوین-5-فسفات
کربنات کلسیم
فلورفنیکول
لوامیزول هایدروکلراید
ید گرانول
بوتیل دی گلیکول
بوتیل گلیکول
اسانس مرزه
فولیک اسید
پودر چربی
خمیر کاکائو
دودسیل فنل
پترولیوم رزین
پلی اتیلن سنگین
نونیل فنل خام
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
استابلایزر پنیر وی لس
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی ریاحی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ایزومالت
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
اسانسهای طبیعی و گیاهی
گلاب
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آویسل 112
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
روغن اسطوخودوس
آزمایشگاه میکروبی
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6639
بازديد امروز : 1014
كل بازديدها : 44739157
افراد آنلاين : 431

ایزومالت
ايزومالت پودر و يا گرانول شيرين كننده اي است كه از شكر مشتق شده و با اينكه قدرت شيرين كنندگي آن نصف ساكارز است ولي از نظر طعم و مزه كاملا مشابه شكر ميباشد و بر خلاف شيرين كننده هاي مصنوعي، علاوه بر خاصيت شيرين كنندگي بعنوان عامل حجم دهنده و ايجاد كننده بافت در مواد غذائي و نيز بعنوان پر كننده در قرصها و داروها و جايگزين شكر در انواع شربت خوراکی و داروئی بكار ميرود. ايزومالت برخلاف شكر داراي خواص فيزيولو‍‍‍ژيكي مفيد ذيل مي باشد:
باعث پوسيدگي دندان ها نمي شود.
در برابر باكتريهاي مضر دهاني مقاوم بوده و در دهان تجزيه نمي شود.
ميزان كالري آن نصف شكر ميباشد.
براي سلامت دستگاه گوارش و تنظيم فعاليت روده مفيد است(مانند فيبر ر‍‍ژيمي عمل ميكند).
در دستگاه گوارش بصورت جزئي و تدريجي متابوليزه شده بنابراين اثر بسيار كمي روي قند خون و انسولين دارد
ماده خام اوليه ايزومالت چغندر قند ميباشد كه در آن ؛ ابتدا شكر از چغندر قند استخراج شده و سپس توسط يك فرايند دو مرحله اي ، ايزومالت تهيه ميگردد.
در مرحله اول مولكول ساكارز طي فرايند نو آرائي آنزيماتيك به ايزومالتوز تبديل شده و در مرحله دوم تحت فرايند هيدروژناسيون كاتاليستي ؛ ايزومالت كه يك پلي ال دي ساكاريد ميباشد توليد مي گرددو درحالت كلي ترکیب اصلی آن شامل دو زنجيره ملكولي و مجزاي D-glucopyranosyl-D-sorbitol -‏‏6-O- و D-glucopyranosyl-D-mannitol dihydrate- ‏‏1-O- است كه و بطور خلاصه (GPM-1,1) و (1,6(GPS- ناميده ميشود.
ایزومالت از لحاظ شیميایی شکر محسوب نمی شود ودر مقایسه با شکر مولکول آن پایدارتر است و به همين علت خواص مفيد فيزيولوژيكي ايجاد مينمايد. ایزومالت در دهه 1960 ساخته شد و امروزه در بيش از 70 کشور دنیا مورد قبول واقع شده ودر محصولات غذائي شامل انواع فراورده هاي قنادي sugar free كيك ،شيريني، آدامس ، آبنبات ؛ تافي و محصولات داروئي و خمير دندانها مورد استفاده قرار گرفته و ميگيرد.
کاربرد ایزومالت در صنایع غذایی
کاربرد ایزومالت درشکلات،ایزومالت در شکلات  از نظر شیرینی نقش شکر را دارد.پروفایل ذوب  کره کاکائو و جانشینهای کره کاکائو را تغییر نمی دهد.هایگروسکوپیک (جاذبه الرطوبه) کمی دارد.ایزومالت در طی فرایند کنچینگ به همراه لیکور کاکائو و شکر می تواند به شکلات اضافه شود.ایزومالت به راحتی با  CBS ترکیب می شود.
کاربرد ایزومالت در آدامس و قرصهای جویدنی  و تبلت ها
ایزومالت مواد خام ایده آل برای قرص های جویدنی و قرص تولید شده توسط  direct compression است.مرفولوژی ایزومالت نشان می دهد که رفتار اختلاط آن با سایر ترکیبات بسیار خوب بوده  و محصول نهایی دارای عطر  وآرومای خوبی خواهد بود.محصولات جویدنی حاوی ایزومالت در مقایسه با شکر دارای خواص ارگانولپتیکی (حسی) مشابه شکر می باشد.محصول نهایی دارای mouth feel خوبی است.قرصهای با طعم میوه و به ویژه نعناع به دلیل شیرینی و خنک کنندگی ملایم  می تواند عطر و طعم محصول را ارتقا دهد.
کاربرد ایزومالت در آب نبات ، پاستیل و گز
ایزومالت برای محصولات بدون قند  مانند آب نبات ، پاستیل و به طور کلی محصولاتی از این دست که دپازیت می شوند  مناسب است.بزرگترین مزیت ایزومالت برای محصولات hard boiling  خاصیت هایگروسکوپیک (جاذبه الرطوبه) پایین آن است.جذب پایین رطوبت ایزومالت باعث کاهش چسبندگی این محصولات  می شود.انند شکر می تواند در اینگونه محصولات به آسانی فرموله شود .دمای  glass-transition بالای ایزومالت باعث می شود این شیرینی ها ایده آل برای آب و هوای گرم و مرطوب باشد.
کاربرد ایزومالت درنان و محصولات پخت
ایزومالت ثبات طعم و مزه، بافت و ذخیره سازی محصولات پخت را بهبود می بخشد .جایگرین نمودن قسمتی از شکر با ایزومالت بیسکویت و کوکی ها را به دلیل جذب پایین آب قادر می سازد که در طول انبار داری و توزیع ترد باقی بمانند .بافت ویفر و محصولات اکسترود شده نیز با اضافه نمودن ایزومالت به مخلوط مواد می تواند بهبود یابد.
ایزومالت در واکنش قهوه ای شدن مایلارد شرکت نمی کند و ایده آل برای محصولات پخت مانند کیهای اسفنجی، پوند کیک  بوده که خمیر آنها در طی پخت نباید قهوهای شود و باید سفید باقی بماند.ایزومالت برای کرمها و فیلینگهای محصولات پخت بسیار مناسب است زیراعوارض جانبی ندارد و طعم دهنده های ملایمی چون وانیل و میوه   بعد از پخت  کاملا آزاد می شود.
کاربرد ایزومالت در سایر محصولات
سریالهای صبحانه،آیسینگها و خامه قنادی،بستنی و یخمک،کرمها و فیلینگها،مربا و شربتها.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.



برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
برای اطلاعات بیشتر
کلیک کنید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد