/en
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
تری اتیلن تترا آمین
رزین اپوکسی
فنل
بیزابولول
پروتیین هیدرولیز شده گندم
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
معلق سازی پالپ میوه
تری استین
تیونیل کلراید
اپتیکال برایتنر
سدیم پربورات مونو هیدرات
ضد کپک کیک
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
انروفلوکسازین
ریبوفلاوین-5-فسفات
کربنات کلسیم
فلورفنیکول
لوامیزول هایدروکلراید
ید گرانول
بوتیل دی گلیکول
بوتیل گلیکول
اسانس مرزه
فولیک اسید
پودر چربی
خمیر کاکائو
دودسیل فنل
پترولیوم رزین
پلی اتیلن سنگین
نونیل فنل خام
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
استابلایزر پنیر وی لس
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ایزومالت
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
اسانسهای طبیعی و گیاهی
گلاب
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آویسل 112
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
روغن اسطوخودوس
آزمایشگاه میکروبی
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
بازدید سایت

Today Pages : 3171
Today : 640
Total : 45257710
Online : 101

خمیر مایع
خميرمايه در واقع توده سلول‌هاي مخمر ساكارومايسس سرويزيه (Saccharomyces Cerevisiae) يا همان مخمر نان مي‌باشد كه به طور صنعتي و به دو حالت «خميرمايه تر» و «خميرمايه خشك» توليد مي‌شود.از خميرمايه در تهيه و طبخ انواع نان و شيريني استفاده مي‌شود. ميزان مصرف خميرمايه به نوع نان، نوع آرد و شرايط دماي بستگي دارد ولي به طور متوسط ميزان مصرف براي نان لواش حدود 5/0% آرد و براي نان‌هاي حجيم يا فانتزي حدود 1%آردمي‌باشد.

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
Email  

  Subscribe
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد