/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 5628
بازديد امروز : 609
كل بازديدها : 47730939
افراد آنلاين : 190
استابلایزر ماست قالبی

Molded Yogurt Stabilizer

استابلایزر مخصوص ماست چکیده
این استابلایزر دارای بافت خامه ای متراکم و دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب می باشد ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و میتوان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست. این استابلایزر طعم بهتری به ماست می دهد.

نحوه مصرف:
استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید. اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده می کنید شیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید. از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدا خودداری کنید.

مقدار مصرف:
با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 2%-1% پیشنهاد می شود.

 

استابلایزر مخصوص ماست همزده
این استابلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم و قابل برش می تواند نظر مشتری را جلب کند. این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب مقاومت ماست تولیدی را در برابر تکان ها و ضربه های احتمالی هنگام حمل و نقل به مقدار قابل ملاحظه ای بالا برده و از آب انداختن آن جلوگیری می کند ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و می توان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست.

نحوه مصرف:
استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید. اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده می کنید، شیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید. از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدا خودداری کنید.

مقدار مصرف:
با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 2%-1% پیشنهاد می شود.

 

استابلایزر مخصوص ماست ست
این استابلایزر برای ماست هایی با چربی 3-1 درصد است این استابلایزر با توجه به سلیقه ایرانی طراحی شده و با ایجاد بافت خامه ای متراکم و قابل برش می تواند نظر مشتری را جلب کند. این استابلایزر همچنین دارای قدرت بالای جذب و نگهداری آب مقاومت ماست تولیدی را در برابر تکان ها و ضربه های احتمالی هنگام حمل و نقل به مقدار قابل ملاحظه ای بالا برده و از آب انداختن آن جلوگیری می کند ضمن اینکه با توجه به همین خاصیت نیاز به ماده خشک کمتری در ماست وجود دارد و می توان به طور قابل توجهی از ماده اولیه در ماست کاست.

نحوه مصرف:
استابلایزر ماست در تانک پخت در دمای 50 درجه به تدریج به شیر اضافه کنید. اگر از سیستم پاستوراتور مدوام استفاده می کنید، شیر را قبل از پاستوریزه کردن به دمای 60 درجه رسانده و به مدت 10 دقیقه نگهداری کنید و سپس به پاستوراتور منتقل نمایید. از افزودن استابلایزر به بالانس تانک پاستوریزاتور جدا خودداری کنید.

مقدار مصرف:
با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 0.4%-0.3% پیشنهاد می شود.


برای خرید استبلایزر ماست کلیک کنید.

ستابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
استابلایزر ماست قالبی
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد