/en
روغن کرچک هیدروژنه
پی ای جی 7 گلیسرول کوکوآت
بازدید سایت

بازديد صفحات : 2834
بازديد امروز : 480
كل بازديدها : 411134123
افراد آنلاين : 165
پی ای جی 7  گلیسرول کوکوآت
سورفکتانت غیر آنیونیک،محلول در آب و الکل و نامحلول در روغن،عدد HLB=11
خاصیت امولسیون کننده عالی ،نرم کننده
کاربرد:در فرمولاسیون صابون مایع،لوسیونها،شستشو دهنده های بدن،ژل دوش،شامپو و لوازم آرایشی استفاده میشود.


پی ای جی 7
پی ای جی 7
پی ای جی
7

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد