/en
اسانس لیمو سوپر
اسانس توتی فروتی
اسانس تمرهندی
مرکز فروش عطر و اسانس عمده
کالیفون
لیتوپون
زینک کرومات
بنتوژل 34
بنتوژل 38
از بین برنده بوی بد گاز طبیعی
ضدعفونی کننده گاز طبیعی
خشک کن گاز طبیعی
تری فنیل فسفیت
نئوپنتین
انواع پیگمنت
اکسید سرب
اسید بنزوئیک صنعتی
رزین گام
4-متوکسی فنل
پکتین گلیز
پیگمنت کلارینت
پیگمنت کروما هند
پیگمنت آلمان BF
پیگمنت فرست کالر کره
پیگمنت هونا
پیگمنت هنگ کنک
پیگمنت بایر
تیلوز اکزونوبل سوئد
اکسید آهن قرمز
الکترولیت آنیونی سوپر فلاک
آلومینیوم سیلیکات
پلی الکترولیت سفلاک
تیلوز برموکول
پی وی سی 2070
پی وی سی 3090
تیلوز شینتسو
کنسانتره سویا
لیدوکائین
سوکرالوز دارویی
فیبر سیب
فیبر یولاف
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دایمتیکون دو دسیل بنزن سولفونات
دی هیدروژن تالو اتیل هیدروکس اتیل مونیوم متا سولفات
PEG-6-Caprylic
کاپریک گلیسیرید
فسفات مخصوص کاتر گوشتی
فسفات مخصوص کامپلر گوشتی
نمک فسفات جهت کاهش PH
نمک فسفات جهت افزایش PH
استابلایزر مخصوص گوشتی تامبلر
استابلایزر مخصوص گوشتی کاتر
استابلایزر مخصوص همبرگر
بافت دهنده مخصوص گوشت
بافت دهنده سوسیس و کالباس
نمک فسفات جهت تولید پنیر پیتزا
نمک فسفات جهت تولید انواع پنیر پروسس
امولسیفایر مخصوص گوشتی کاتر
Microcare-E-1200
سیلیکون کواترنیوم 7
کاپریل متیکون
ستیل دایمتیکون
MIT-CIT
برونوپول
ویتامین های گرید غذایی
آلبومین
دایمتیکون 50
PEG 12000
ادویه مخصوص فلافل
رزین فنولیک
روغن سیلیکون
پلی اتیلن گلیکول 30 گلیسریل کوکوات
پرلیت 50
پلی ژل کا 200
ویگام
منیزیم آلومینیوم سیلیکات
LAURYL-METHYL-GLUCETH-10-HYDROXYPROPYLDIMONIUM-CHLORIDE
استارچ هیدروکسی پروپیل تری مونیوم کلراید
گوار هیدروکسی پروپیل تری مونیوم کلراید
دی هیدروکسی پروپیل متیل سیلوکسان
ستیل تری متیل آمونیوم بروماید
متیل فنیل سیلکون رزین-محلول در زایلن
پیروژنیک سیلیس
سیلیکا فوم
رزین سیلیکونی 60%
رزین سیلیکونی 80%
رزین سیلیکونی 75%
رزین سیلیکونی امولشن 50%
رزین سیلیکونی بدون حلال
رزین اتیل سیلیکات
سیلان سیکلوکسان
دیسپرس کننده بر پایه آبی وینیل استات اتیلن
ضد کف سیلیکونی
کوپلیمر وینیل کلراید و وینیل استات
دیسپرسیون وینیل استات اتیلن و تری پلیمر وینیل استر
آنتی باکتریال و نگه دارنده مخصوص رنگهای پایه ابی
نگهدارنده رنگ های دریایی
بایندر مرکب چاپ
متیل هیدروکسی پروپیل سلولز مخصوص رنگهای پایه آبی
ترموپلاست رزین بر پایه کوپلیمر وینیل تولوئن اکریلات
هم تراز کننده بر پایه پلی سیلوکسان
ضد کف سیلیکونی رنگهای پایه آبی
ضد کف غیرسیلیکونی
اچ پی ام سی مخصوص رنگهای پایه حلال و بدون حلال
افزایش دهنده رسانایی رنگ
هیدروکسی فنیل بنزو تری آزول
هاردنر آلیفاتیک پلی ایزو سیانات
رزین آلدئید
پایدار کننده نوری آمینی
هیدروکسی فنیل تری آزین
دیسپرس کننده رنگ بر پایه پلی آمید و نمک پلی استر
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ
دیسپرس کننده رنگ بر پایه کوپلیمر آکریلیک
دیسپرس کننده رنگ بر پایه کوپلیمر
محلول کوپلیمر با گروه های اسیدی
هم تراز کننده بر پایه پلی بیوکسان
هم تراز کننده بر پایه پلیمر فلوروکربن
هم تراز کننده رنگ
هم تراز کننده رنگ-3031
هم تراز کننده رنگ-3034
هم تراز کننده رنگ-3236
پلی وینیل بوتیرال
بایندر مرکب چاپ
اکسید روی
لورت 7
نانو کلوئید نقره
متیل هیدروکسی اتیل سلولز
تیلوز 4000
تیلوز 10000
تیلوز 6000
ستیل استر وکس
کاردانول
دی اتیلن تری آمین
چیتوسان
پروتئین جوانه گندم
پروتئین هیدرولیز شده شیر
پروتئین ابریشم
کراتین هیدرولیز شده
کلاژن
پراکساید هگزان
کوکوگلوکوزید
گلیسیریل کوکوآت
نشاسته مخصوص روکش
آلکیل بنزن
آلکیل بنزن سنگین
نرمال پارافین
آلکیل دی اتانول آمید
دی سدیم لورت سولفوسوکسینات
دی سدیم اولئامید سولفوسوکسینات
دی تالو استرکوآت
آلکیل بنزن خطی سولفونیک اسید
سدیم لوریل اتر سولفات صدفی
سدیم لوریل اتر سولفات ۷۰%
کوکامیدو پروپیل بتائین
کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید
کوکونات فتی اسید مونو اتانول آمید
بهبوددهنده آرد
روغن جداکننده از قالب
بهبوددهنده نان
بهبوددهنده شیرینی های لایه ای
بهبوددهنده بیسکوییت
بهبوددهنده کلوچه
پودر امولژل روزانه گلدن
ژل کیک
افزایش دهنده زمان ماندگاری (SLE)
کرم مغزی مقاوم به حرارت
پودر تخم مرغ ویژه صنعت پخت
بیکینگ پودر
پرمیکس آهن و اسید فولیک
میکس امولسیفایر مخصوص فراورده های نان
نشاسته سیب زمینی اصلاح شده (جایگزین روغن)
نشاسته جایگزین روغن در سس مایونز
نشاسته مخصوص سس کم چرب
آمونیوم لوریل اتر سولفات
پلی کواترنیوم 6
گلی اگزیلیک اسید
اتیل هگزیل پالمیتات
تریس متیلن فسفنیک اسید
سدیم کوکویل گلوتامات
دی اکسید تیتانیوم 2190
دی اکسید تیتانیوم 2220
دی اکسید تیتانیوم 2450
دی اکسید تیتانیوم R900
دی اکسید تیتانیوم R706
دی اکسید تیتانیوم R105
اپتیکال برایتنر OB1
هستاوین N30-P
هستاوین TB01
هستاوین PR25P
هستاوین VSUP
هستاوین 3212
هستاوین 3311
هستاوین B-CAP
رنگ بایفروکس سبز GN
رنگ هوستاپرم سبز GNX
فلورسنت Blue
رنگ رینفروکس قرمز 130
نشاسته جایگزین پکتین در ژله و مربا
نشاسته جایگزین پکتین در آبمیوه
استابلایزر رب گوجه فرنگی
نسکافه گلد
نسکافه کلاسیک
نشاسته مخصوص سوپ
غلیظ کننده آب ژاول
غلیظ کننده محیط های اسیدی
کازئینات کلسیم
پروپیلن گلیکول متیل اتر استات
پروتئین مرغی
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
تری اتیلن تترا آمین
رزین اپوکسی
فنل
بیزابولول
پروتیین هیدرولیز شده گندم
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
تری استین
تیونیل کلراید
سدیم پربورات مونو هیدرات
بوریک اسید دارویی
فیبر سلولز
دی سدیم کوکوییل گلوتامات
عصاره سنتلا
عصاره پودر مروارید
عصاره خرفه
عصاره توت آمریکایی
عصاره کاکتوس انجیری
عصاره گل گلرنگ
عصاره گل قاصد
عصاره ساپیندوس
اکسید روی نانو
اووبنزون
بنروفنون ۳
اکتیل سالیسیلات
اکنیل متوکسی سینامات
اتیل هگزیل تری ازون
اوکتوکریلن
فنیل بنزایمیدازون سولفونیک اسید
تری کلرو متا زایلنول
تری کلرو کربان
بنزتونیوم کلراید
نانو سیلور
ستیل پریدینیوم کلراید
ستریمابد
تری کلوسان
ام تی سی اویل
ليگنو سولفونات كلسيم
اسید سیلیسیک
اسید هگزافلوئوروسیلیسیک
فلوروسیلیس-اسید اف کا اس
گلوتن ذرت
فلوکولانت ایتالیایی
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
گلاب
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
آزمایشگاه میکروبی
روغن اسطوخودوس
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
اسانس شیرین بیان
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1774
بازديد امروز : 769
كل بازديدها : 47716130
افراد آنلاين : 422
تعریف سوربیتول و خواص و کاربردها
سوربیتول یک الکل پلی هیدریک می باشد و در طبیعت به طور گسترده ای توزیع شده است غنی ترین منبع سوربیتول دانه های سماق کوهی (Rowan or maintain Ash berry) می باشد . اما فراورده طبیعی و دست نخورده آن از نظر تجارتی ارزشی ندارد .این ماده هم اکنون توسط احیاء شیمیایی گلوکز (دکستروز ) تهیه می شود . سوربیتول بر خلاف ساخارین  وسیکلاماتها ماده با ارزشی در ساخت شکلاتهای دیابتی و شیرینهای دیابتی می باشد مقدار شیرینی این ماده به حجم استفاده شده از آن بستگی دارد واز این حیث ؛ این ماده تقریباً مشابه گلوکز است . سوربیتول در شکل تجارتی به فرم کریستال و شربت بوده و فرم کریستالی آن برای ساخت شکلات استفاده می  شود . سوربیتول یک الکل جاذب الرطوبه است و درجه شیرینی آن تقریباً نصف درجه شیرینی ساکارز می باشد این ماده به عنوان یک شیرین کننده یرای غذاهای افراد دیابتی و غذاهای کنسروشده و همچنین به عنوان یک نرم کننده و ماده ای که رطوبت را به خود جذب می کند در کنسرو شده و همچنین به عوان یک نرم کننده و ماده ای که رطوبت را به خود جذب می کند در کنسروها استفاده می شود به طوریکه این ماده به شکل شربتی با غلظت ۷۰%  به مقدار ۵ تا ۱۵ درصد اضافه می شود . سوربیتول بوسیله احیاء الکتروشیمیایی تهیه شده اما توده سوربیتول بوسیله هیدروژناسیون کاتالیتیکی گلوکز ساخته می شود سوربیتول در بدن مصرف شده و ۹۸% سوربیتول موجود در غذا هضم شده و ۲۱% باقیمانده دفع می شود این ماده سمی نمی باشد و در غذاهای افراد دیابتی ماده متشکله گلیکوژن و بنابراین گلوکز است . سوربیتول در محصولات دارویی و لوازم آرایشی و بهداشتی مختلف مثل خمیر دندان استفاده می شود از جمله قندهای الکلی و پلی هیدریک الکلهای دیگر که در مواد رژیمی یا برای بعضی از منظورهای تکنیکی استفاده می شوند عبارتند از : گزیلیتول ، مانیتول ، مالتولوز ، ایزومالتولوز، مالتیتول ، ایزومالتیتول ، لاکتوز، و لاکتیتول . بعضی از آنها عموماً در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شوند در حالیکه موارد استعمال بعضی از آنها توسعه یافته است .

تعریف سوربیتول و خواص و کاربردها
سوربیتول را نیز ممکن است به جای گلیسیرین در فراورده های بیولوژیک جهت محافظت آنها بکار برد . سوربیتول به آسانی و بدون تجزیه شدن در شربتها، الکل و الکلهای چند هیدرکسیله حل می شود و به سهولت ساکارز تخمیر نمی گردد و معمولاً آ‹را به جای ساکارز همراه با ساخارین و سیکلاماتها در نوشابه های عاری از قند برای جلوگیری از چاقی و با آنتی هیستامینها ، باربیتوریکها و آلکالوئیدها برای بهتر کردن طعم آنها به کار می برند در مقایسه با گلوکز ، سوربیتول به آهستگی توسط نفوذ از روده جذب می شود و سوربیتول در کبد به سرعت متابولیزه می شود . جذب کند قندهای الکلی دلیلی برای اثر ملینی آن است که اگر به مقدار زیاد مصرف شود این امر اتفاق می افتد . سوربیتول یک ماده ضد پوسیدگی یا ضد کرم خوردگی است .
سوبیتول و قندهای الکلی دیگر به آسانی در آب حل شده و دارای مزه شیرین می باشد فرمول ساختمانی گسترده سوربیتول به صورت زیر است :
CH2OH-HCOH-HCOH-HCOH-HCOH-CH2OH
دولسیتول ، مانیتول ، سوربیتول ، و سایر قندهای الکلی به مقدار زیاد در نباتات پراکنده اند.
 سوربیتول یک قند ۶ الکلی است که آنرا از میوه های گیاه سوربوز اوکوپاریا
(Sorbus aucparia)  از خانواده روزاسه بدست می آورند . تولید این ماده در جنگ جهانی اول به علت اهمیت هگزانیترات مانیتول به عنوان چاشنی برای فولمینات جیوه آغاز گردید ، مانیتول را از گلوکز تهیه می نمایند و به عنوان محصول ثانویه مقدار قابل ملاحظه ای  سوربیتول تولید می گردد که در آن زمان استفاده ازآن محدود بوده ،ولی امروزه سوربیتول به دو صورت محلول و متبلور به کار برده می شود. سوربیتول را به عنوان عامل مرطوب کننده(Humectant) و شیرین کننده بخصوص برای افراد مبتلا به مرض قند به کار می برند.

خواص فیزیکی سوربیتول
خصوصیات ظاهری
سفید پودر جاذب الرطوبه ، به صورت گرانولی یا تکه های کوچک ، دارای مزه شیرین ، فرم معمولی ان در ۹۶C ذوب می شود میزان شیرینی  سوربیتول ۵۰ تا ۶۰ درجه است و نسبت به میزان شیرینی ساکارز (۱۰۰درجه ) کمتر می باشد.
شربت  سوربیتول کریستالیزه نمی شود و در غلظت ۷۰% ماده خشک و در دمای  ویسکوزیته آن mpa.s180 است و به صورت شربتهای فاقد کریستال ، ویسکوزیته حداکثر mpa.s220 را داراست . در شکل شودری ،  سوربیتول دارای فعالیت آبی نسبتاً کمی است .  سوربیتول در برابر حرارت مقاومت بسیار خوبی دارد و حرارت های حداکثر تا  را بدون تجزیه شدن تحمل می کند بواسطه ماهیت این ماده و فقدان حضور واقعی قندهای احیاء کننده شربت  سوربیتول را می توان به صورت ماده خشک شده غلیظی بدون تغییر رنگ تغلیظ کرد. هنگامی که رطوبت محیط به صورت کنترل شده ای افزایش یابد یا پایین بیاید. شربتهای پلی اول تمایل کمتری به گرفتن یا از دست دادن آب در مقایسه با جاذب الرطوبه های دیگر از جمله گلیسرول دارند . در نتیجه به طور کندتری به رطوبت نسب تعادلی (ERH) می رسند .
این ماده به عنوان ملین و نرم کننده استفاده می شود. مقدار حلالیت D-sorbitol در محلول آبی (gr 100 ) کمتر از gr 64 نمی باشد مشخصات محلول  سوربیتول عبارت است از :
زلال ، کمرنگ  مایع شربتی دارای مزه شیرین بوده و بو و طعم خاصی ندارد ، وزن مخصوص آن کمتر از ۲۸۵/۱ می باشد در دمای C 20ْ ضریب شکست آن مساوی ۴۵۵/۱ تا ۴۶۵/۱ است . قندهای الکلی در محلولهای اسیدی یا قلیایی ، بسیار پایدار می باشند.
کاربردهای  سوربیتول
 سوربیتول بدست آمده توسط هیدروژناسیون کاتالیتیکی دکستروز ، شیرین کننده بسیار مناسبی برای تولید محصولات غذایی با قند کم است و همچنین به طور موفقیت آمیزی در صنایع دارویی و روغنهای مو و پوست و در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی استفاده می شود. استفاده از  سوربیتول در صنایع شیرینی سازی مثل شکلات ، مخصوصاً شکلاتهای تخته ای که مصرف دارویی دارند ، بسیار مهم است .پودرهای  سوربیتول به شکلهای مختلفی می توانند استفاده شوند خواص پودری آن به میزان تراکم پذیری و در مورد قرصها به میزان سختی ، میزان بهم فشردگی و زمان حل شدن و مقاومت در مقابل نگه داری بستگی دارد.  سوربیتول مثل بیشتر پلی اولها توسط ارگانیسم بدن انسان به عنوان ماده مغذی استفاده می شود بامصرف  سوربیتول ذخیره گلیکوژن و گلیکولیز که برای انسانها حیاتی هستند به طریق مناسبی برای دیابتی ها ثابت نگه داشته می شوند . قندهای الکلی اگر به میزان زیادی مصرف شوند ، اثر ملینی دارندچون جذب آنها در کندی صوت می گیرد. بنابراین مصرف روزانه آن برای بزرگسالان باید بین ۶۰ تا gr 80 و برای کودکان (۵ تا ۱۶ سال ) بین ۳۰ تا ۴۰ گرم باشد. مقدار مصرفی آن برای کودکان زیر ۵ سال وبرای افرادی که بی نظمی متابولیکی دارند باید با توجه بیشتری صورت گیرد.
 سوربیتول ، شیرین کننده فساد ناپذیری در مقایسه با ساکارز است . تشکیل اسید لاکتیک از این پلی اول به طور قابل توجهی کمتر است و کاهش PH روس سطح دندانها را به طور
فوق العاده ای کمتر می کند بنابراین  میزان PH    را به مقداری پائینتر از مقدار بحرانی که مرحله پیدایش پوسیدگی است ، پائین نمی آورد(۷/۵=PH)
کاربرد  سوربیتول در داروها
اثرات درمانی خاص در کنار خواص تابعه ویژه ،  سوربیتول را برای مصارف دارویی مناسب می سازد .  سوربیتول در سوسپانسیونها ، امولسیونها و کرمها ، اثر تثبیت کننده دارد و گرفتن و از دست دادن آب را کنترل می کند . از خاصیت فساد ناپذیری  سوربیتول در شربتها استفاده می شود و از اثر شکل پذیر بودن آن در تولید کپسولهای ژلاتینی استفاده می شود.
با کمپرس کردن مستقیم پودر  سوربیتول ، قرص آن تولید می شود برای تولید قرصها مناسب است . سرعت انحلال آن در آب یک خاصیت مهم قرص آن است . بواسطه تخلخل بال ،قرصهای ساخته شده از پودرهای نرم در فشار کم سریعتر از آنهایی که از ذرات درشت و در همان شرایط ساخته می شوند حل می شوند.
بواسطه جاذب الرطوبه بودن نسبی  سوربیتول و به منظور جلوگیری از نرم شدن قرصهای حاوی  سوربیتول در نتیجه بالا رفتن میزان رطوبت بایستی این قرصها در شرایط نسبتاً خشک ، نگهدای و محافظت شوند . خرد شدن قرصهای  سوربیتول حتی اگر در فشار کم فشرده شده باشند بسیار کم اتفاق می افتد.
خمیر دندانها ، روغنهای مو و پوست
ترکیب غیر ابتدایی و مشخصه جذب رطوبت  سوربیتول ، نقش مناسبی در خمیر دندان و روغنهای مو و پوست ایفا می کند . فاسد نشدن و طمع شیرین مطبوع ان نیز خواص کلیدی مهمی برای استفاده از این ماده در خمیر دندان می باشد و همچنین در روغنهای مو و پوست و اغلب مواد چرب به کار می رود . از توانایی  سوربیتول اغلب به منظور پایداری امولسیونها و سوسپانسیونها ، استفاده می شود.
کاربردهای غیر غذایی
 سوربیتول به عنوان ماده جاذب الرطوبه و شکل پذیر در محدوده وسیعی از کاربردهایی غیر از کاربردهای غذایی از جمله در tobacco (تنباکو ) و کاغذ استفاده می شود . سوربیتول یونهای فلزی را تفکیک می کند و به علت در گالوانیزاسیون و سیاه قلم آلومینیوم استفاده می شود.
استفاده غذایی
در صنایع غذایی ،  سوربیتول یک شیرین کننده مهم جهت ساختن محصولات کم شیرینی برای دیابتی ها می باشد . موارد استفاده عمده آن در محصولات صنعت شیرینی سازی با شیرینی کم ، به خصوص درنباتها و صمغها ، آدامسها و شکلاتها می باشد.
نباتهای سخت یا قندهای سخت
نباتهای سخت توسط جوشاندن شربتهی  سوربیتول تا رسیدن به ماده خشک بالا (۹۸ تا ۹۹ درصد) تولید می شوند تحت شرایط کنترل سرما ، توده پخته شده نبات با ۱% پودر سوربیتول خنک شده و در بسته های پلاستیکی بسته بندی می شوند . بعد از قالب گیری کردن ، شیرینیها بایستی در مواد ضد رطوبت پوشش داده شوند.
آدامسهای کم شیرینی
برای آدامسهای کم شیرینی ،  سوربیتول به شکل جامد و مایع استفاده می شود .  سوربیتول پودر شده جانشین ساکارز شده در حالیکه شربت سوربیتول جایگزین شربت گلوکز می شود . در قسمت شکل پذیر کردن با اضافه کردن مقدار کمی گلیسرول ، خواص شکل پذیری بهبود می یابد و اضافه کردن مانیتول مانع چسبندگی می شود.

سوربیتول مایع روکت فرانسه
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد