/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 1623
بازديد امروز : 375
كل بازديدها : 49809620
افراد آنلاين : 256
سدیم ستواستاریل الکل
سدیم ستواستاریل الکل یا لانت ای ماده ای گرانولی شکل سفید مایل به زرد و امولسیفایر آنیونیک است که برای تهیه فراورده های آرایشی بهداشتی ،کرمها و لوسیونها استفاده میشود.با بوی بسیار ضعیف PH محلول یک درصد آن 10-8 و سورفکانت آنیونیک 96-90درصد دانسیته 0.57-0.63 گرم بر میلی لیتر است.که در فراورده های آرایشی بهداشتی به کار میرود.
کاربرد:کرمهای ضد آفتاب،کرمهای دست و صورت،فراورده ای مراقبت از مو،دئودورانتها،فراورده های مراقبت از ناخن لوسیونها و....
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد