/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 543
بازديد امروز : 92
كل بازديدها : 47725854
افراد آنلاين : 174
استابلایزر دسر

Stabilizer Desserts

استابلایزر در صنایع غذایی اساسا ترکیباتی برای افزایش قوام محصول، پایداری محصول، افزایش کیفیت، غلظت، کاهش قیمت تمام شده محصول می باشد.
ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است.

استابلایزر مواد غذایی یک تثبیت کننده افزودنی به مواد غذایی است که برای حفظ ساختار آن کمک می کند. مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب از روغن و حفظ ساختار اولیه آن استفاده می شود و یا جلوگیری از تشکیل بلورهای یخ در محصولات منجمد مانند بستنی و جلوگیری از ته نشین شدن میوه در محصولاتی مانند مربا و ماست و ژله است.

هیدروکلوئیدها رایج ترین موادی است که به عنوان تثبیت کننده یا استابلایزر مواد غذایی استفاده می شود.

استابلایزر دسر برای انواع دسرها در طعم های مختلف طراحی شده و ایجاد یک بافت خامه ای و مطلوب می کند.
این استابلایزر در آب و شیر قابل استفاده و بسیار سریع حل می شود.
ترکیب استابلایزر دسر بر هموژن و پاستور تاثیری ندارد.
 
روش مصرف:
ابتدا دمای شیر پرچرب را به 30 درجه سانتی گراد رسانده و با استفاده از تری بلندر استابلایزر را به شیر افزوده پس از همزدن کامل محصول دما را افزایش داده (95-90درجه سانتی گراد)، پس از مدت بسیار کوتاهی دما را کاهش داده (حدودا 40 درجه سانتی گراد) و محصول نهایی را در کاپ بسته بندی و به سردخانه (4 الی 5 درجه سانتی گراد) انتقال پس از 6 ساعت نمونه آماده می باشد.

مقدار مصرف: % 1.2% - 1.5


استابلایزر دسر
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد