/en
فرمولاسیون پنیر لاکتیکی
استابلایزر پنیر UF
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6168
بازديد امروز : 791
كل بازديدها : 412086897
افراد آنلاين : 100
استابلایزر پنیر UF

Stabilizers Cheese UF


استابلایزر در صنایع غذایی اساسا ترکیباتی برای افزایش قوام محصول، پایداری محصول، افزایش کیفیت، غلظت، کاهش قیمت تمام شده محصول می باشد.
ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است.

استابلایزر مواد غذایی  یک تثبیت کننده افزودنی به مواد غذایی است که برای حفظ ساختار آن کمک می کند. مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب از روغن و حفظ ساختار اولیه آن استفاده می شود و یا جلوگیری از تشکیل بلور های یخ در محصولات منجمد مانند بستنی و جلوگیری از ته نشین شدن میوه در محصولاتی مانند مربا و ماست و ژله است.

هیدروکلوئیدها رایج ترین موادی است که به عنوان تثبیت کننده یا استابلایزر مواد غذایی استفاده می شود.


این استابلایزر ترکیبی از پروتئین های شیر، میسل های کازئین، آنزیم و ترکیبات هیدرو کلوئید محلول و نامحلول می باشد که با خاصیت جذب آب بسیار زیاد باعث افزایش راندمان و نیز به خاطر ترکیبات موجود مانع از خشک شدن پنیر و جلوگیری از تکه تکه شدن پنیر در زمان برش می شود این ترکیب باعث افزایش برش پذیری و کیفیت محصول می شود.



مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد