/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6163
بازديد امروز : 791
كل بازديدها : 412086892
افراد آنلاين : 95

استابلایزر کشک

Stabilizers Curd

با استفاده از این استابلایزر می توان کشک را به روش wheyless تولید و فیلتر نمود. استابلایزر باعث ایجاد قوام مناسب و همچنین یکنواختی در کشک های پاستوریزه شده و احساس دهنی بسیار مناسبی را برای مصرف کننده ایجاد می نماید ضمنا استفاده از این استابلایزر هیچ گونه آب اندازی در محصول نهایی ایجاد نمی کند و باعث یکنواختی بافت کشک در طول انقضا می شود.

روش مصرف:
در تولید کشک به صورت سنتی: استابلایزر مورد نطر را در آب 55 درجه سانتی گراد کرده سپس به مخزن منتقل کرده و به خوبی میکس شود سپس تا دمای 80 درجه سانتی گراد پاستور می کنیم.
در روش تولید کشک به صورت صنعتی: استابلایزر مورد نظر را مانند روش سنتی در مقداری آب 55 درجه سانتی گراد حل کرده و به ماست یا پنیر ریکوتا مورد نظر افزوده (پس از پخت ماست یا پنیر ریکوتا و حتی کشک در دمای حدودا 75 الی 80 درجه سانتی گراد رسانده و استابلایزر را به محصول اضافه می کنیم) سپس به خوبی میکس کرده و از هموژنایزر عبور می دهیم.

استابلایزر را همراه ریکوتا یا در صورت استفاده از ماست همراه با ماست به محصول اضافه می کنیم در تولید فرایند ترکیبات هیدروکلوئید فعالیت خود را آغاز می کنند و باعث بافتی بسیار مطلوب در محصول می شود.

مقدار مصرف:
مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون و سلیقه مصرف کننده از 0.15 تا 0.25 درصد پیشنهاد می شود.


اطلاعات بیشتر درباره استابلایزر کشک

استابلایزر کشک
استابلایزر کشک
استابلایزر کشک

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد