/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4459
بازديد امروز : 609
كل بازديدها : 412085188
افراد آنلاين : 350
استابلایزر آبمیوه

Stabilizers Juice

استابلایزر در صنایع غذایی اساسا ترکیباتی برای افزایش قوام محصول،پایداری محصول، افزایش کیفیت، غلظت، کاهش قیمت تمام شده محصول می باشد.
ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است.

استابلایزر مواد غذایی  یک تثبیت کننده افزودنی به مواد غذایی است که برای حفظ ساختار آن کمک می کند. مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب از روغن و حفظ ساختار اولیه آن استفاده می شود و یا جلوگیری از تشکیل بلور های یخ در محصولات منجمد مانند بستنی و جلوگیری از ته نشین شدن میوه در محصولاتی مانند مربا و ماست و ژله است.

هیدروکلوئیدها رایج ترین موادی است که به عنوان تثبیت کننده یا استابلایزر مواد غذایی استفاده می شود.

این استابلایزر در دو نوع تهیه و به تولید کنندگان آب میوه ارائه داده شده است.
کد 1801 غلظت دهنده آب میوه
کد 1805 مناسب برای آب میوه های پالپ دار می باشد که مانع از ته نشینی پالپ میوه می گردد. (مخصوص معلق نگه داشتن پالپ میوه)


مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد