تارتاریک اسید
اسید تارتاریک را برای ایجاد مزه ترش به خیلی از مواد غذائی اضافه میکنند ،اسید تارتاریک یا کرم تار تار و یا تارترات یک آنتی اکسیدان نیز میباشد که از ایجاد رادیکال آزاد تا حدودی جلوگیری نموده و نقش نگهدارندگی را در مواد غذائی دارد
اسید تارتاریک یک اسید آلی بلورین با فرمول مولکولی C4H6O6 است که در فارسی به نام جوش ترش معروف است. اسید تارتاریک یکی از گسترده ترین اسیدهایی است که از گیاهان به دست میآید و در صنعت و مواد غذایی کاربرد دارد
برای اطلاعات بیشتر درباره تارتاریک اسید کلیک کنید.
تارتاریک اسید
تارتاریک اسید
برای اطلاعات بیشتر درباره تارتاریک اسید کلیک کنید.بر کلیکای اطلاعات کلیک بیشتر درباه منیزیم سیترات کلیک کید.
برای اطلاعات بیشتر درباه منیزیم سیترات کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره تارتاریک اسید کلیک کنید.برای اطلاعات بیشتر درباره تارتاریک اسید کلیک کنید.