/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 4190
بازديد امروز : 390
كل بازديدها : 46453155
افراد آنلاين : 254
استابلایزر پنیر وی لس

ترکیبی موثر از پروتئین های محلول شیر و استابلایزرها می باشد که با ایجاد یک شبکه پروتئینی بسیار مناسب در تولید پنیر Wheyless بوده و در عین حال طعم و بافت پنیر را بهبود میبخشد لازم به ذکر است که این استابلایزر قابلیت خود را در تولید بافت حتی در محتوای پائین پروتئین نیز دارا میباشد در هنگام برش پنیر مانع از خشک شدن و آب اندازی پنیر میشود و بافت بسیار مناسب به محصول میدهد.

روش مصرف:

استابلایزر مخصوص پنیر وی لس را در دمای30 الی 35 درجه سانتی گراد با تری بلندر به شیر اضافه می گردد. این استابلایزر تاثیری بر روی فشار هموژن و  دمای پاستور ندارد.

مقدار مصرف:
مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون از 0.35 تا 0.4 درصد پیشنهاد میشود.
اطلاعات بیشتر درباره پنیر وی لس

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد