/en
جی ام اس 40
قهوه
دی کلسیم فسفات
مانیتول
اسید بوریک
مواد آزمایشگاهی مرک
پودر کاکادو
پارا آمینو بنزوئیک اسید
N- متیل پیرولیدون
تری متو پریم
نئومایسین سولفات
کانامایسین سولفات
اکسی تتراسایکلین
کلرو تتراسایکلین
کولین کلراید
آلومینیوم منو استئارات
دی مانیتول
نیکلوزاماید پیپرازین
پنی سیلین
آلبندازول
فنیل بوتازون
متیونین
لینکومایسین
اتیل اسکوربیل اتر
پیروکتون اولامین
روغن شتر مرغ
گلیسیریل مونو استئارات 90
کربو ژل
استونیتریل
امولسیفایرهای صنعتی
آنتی استاتیک
ضد کف سیلیکونی
استرهای فسفاته
سیلیکون امولشن
آنتی فوم
روغن کلزا
نمک فسفاتها
آدیپیک اسید
فسفات BK
گلوتارآلدئید
گلایسین دارویی
گلیسیرول استرگام رزین
نشاسته روکت
سوربیتول مایع روکت فرانسه
بهبود دهنده بیسکوئیت
بازرگانی
صمغ لوکاست بین گام
بذر گل و گیاه
بذر گیاهان زینتی
بذر گلهای زینتی
بذر گیاهان خاص و کمیاب
بذر سبزیجات
تری اتیلن تترا آمین
رزین اپوکسی
فنل
بیزابولول
پروتیین هیدرولیز شده گندم
اتیل هگزیل اتیل هگزانوآت
تری استین
تیونیل کلراید
اپتیکال برایتنر
سدیم پربورات مونو هیدرات
بوریک اسید دارویی
فیبر سلولز
دی سدیم کوکوییل گلوتامات
عصاره سنتلا
عصاره پودر مروارید
عصاره خرفه
عصاره توت آمریکایی
عصاره کاکتوس انجیری
عصاره گل گلرنگ
عصاره گل قاصد
عصاره ساپیندوس
اکسید روی نانو
اووبنزون
بنروفنون ۳
اکتیل سالیسیلات
اکنیل متوکسی سینامات
اتیل هگزیل تری ازون
اوکتوکریلن
فنیل بنزایمیدازون سولفونیک اسید
تری کلرو متا زایلنول
تری کلرو کربان
بنزتونیوم کلراید
نانو سیلور
ستیل پریدینیوم کلراید
ستریمابد
تری کلوسان
نقشه سايت
عضويت در سايت
ورود به بخش اعضاء
رفرنس استاندارد
اولئورزین فلفل قرمز
اسانس تنباکو
ظروف یک بار مصرف گیاهی
پودر قارچ
گلاب
متفرقه
نشاسته
کاراگینان GPI
سولوسو 100
تی اچ اف
عصاره گالگا
استابلایزر پنیر وی لس
ژل کیک
خمیر مایع
دسیل اولئات
تیازین
آلومنیوم کلرو هیدرات
دی هیدروژنه تالو اتیل هیدروکسی اتیل آمونیوم متو سولفات
Rewoquat-We-18
دسیل اولئات
نماینده مواد اولیه دارویی مرک در ایران
نماینده مرک در ایران
نماینده رسمی مرک در ایران
مواد اولیه دارویی مرک
مواد مرک آلمان دارویی
ستاریل الکل
بهبود دهنده کره کاکائو
معادل کره کاکائو
جانشین های کره کاکائو مخصوص قالب و روکش
درباره ما
آزمایشگاه آنالیز دستگاهی
آزمایشگاه کلاسیک
محصولات
فروشگاه
تالار گفتگو
توانایی تحقیقاتی
آزمایشگاه میکروبی
روغن اسطوخودوس
تماس با ما
پذیرش نمونه
خواص گیاهان دارویی
گلیسریل استئارات و پی ای جی 100 استئارات
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6964
بازديد امروز : 868
كل بازديدها : 45463656
افراد آنلاين : 286
استابلایزر پنیر وی لس

ترکیبی موثر از پروتئین های محلول شیر و استابلایزرها می باشد که با ایجاد یک شبکه پروتئینی بسیار مناسب در تولید پنیر Wheyless بوده و در عین حال طعم و بافت پنیر را بهبود میبخشد لازم به ذکر است که این استابلایزر قابلیت خود را در تولید بافت حتی در محتوای پائین پروتئین نیز دارا میباشد در هنگام برش پنیر مانع از خشک شدن و آب اندازی پنیر میشود و بافت بسیار مناسب به محصول میدهد.

روش مصرف:

استابلایزر مخصوص پنیر وی لس را در دمای30 الی 35 درجه سانتی گراد با تری بلندر به شیر اضافه می گردد. این استابلایزر تاثیری بر روی فشار هموژن و  دمای پاستور ندارد.

مقدار مصرف:
مقدار مصرف با توجه به فرمولاسیون از 0.35 تا 0.4 درصد پیشنهاد میشود.
اطلاعات بیشتر درباره پنیر وی لس


مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد