/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 3762
بازديد امروز : 671
كل بازديدها : 410268250
افراد آنلاين : 454
درباره شرکت،اسانس،اسانس میوه ای،عصاره،گیاهان دارویی،آنالیز دستگاهی،روغن ها،طعم دهنده ،عرقیات،گلاب
 نوع شرکت: خصوصی نوع فعالیت: مواد اولیه صنایع دارویی،آرایشی بهداشتی ،غذایی و شیمیایی زمینه اصلی فعالیت: اسانس های طبیعی ، عصاره های طبیعی  مواد اولیه صنایع دارویی ، مواد اولیه صنایع غذایی ، مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی گواهینامه ها ...
اسانس های طبیعی ،اسانس های طبیعی خوراکی ،فروش اسانس های طبیعی ،تولید اسانس های طبیعی ،کاربرد اسانس ه
اسانس های ارائه شده توسط گروه آدونیس گل دارو در سه گروه اسانس های مورد استفاده در صنایع آرایشی بهداشتی و اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی   و اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی طبقه بندی شده است. این گروه با استفاده از ...
تماس با ما،اسانس ،عصاره،طعم دهنده،عطر و طعم،روغن های گیاهی،گیاهان دازویی،گلاب تهران،عرقیات،آزمایشگاه
با ما تماس بگیرید و ما را در ارئه خدمات بهتر راهنمایی کنید 88282482 021 98+ 88282483 021 98+      86015861 021 98+   86018078 021 98+   86018083 021 98+    86015861 021 98+ &n ...
عرقیات سنگین و غلیظ آدونیس،عرقیات گیاهی،فروش عرقیات سنگین و غلیظ،تولید کننده عرقیات سنگین و غلیظ
عرقیات سنگین و غلیظ در بسته بندی ساشه دارای ثبت اختراع هستند و برای اولین بار در جهان توسط گروه آدونیس گل دارو به شما عزیزان ارائه می گردد. ویژگیهای منحصر به فرد این عرقیات با برند آدونیس . کاملا اورگانیک و طبیعی . کاملا بهداشتی و پاستور ...
نعناع فلفلی
نعناع فلفلی نعناع فلفلی یک گیاه دارویی با ارزش (Mentha piperita )  نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita L  و با نام عمومی Peppermint یک گیاه علفی چند ساله است که در رده بندی گیاهی از تیره Lamiaceae راسته Lamialse و رده Rosidae می ...
طعم دهنده برای محصولات لبنی،عطر و طعم ،اسانسهای میوه ای ،اسانس میوه ای،طعم دهنده پنیر پروسس،گودا،توت
طعم دهنده برای محصولات لبنی انواع طعم های طبیعی مورد استفاده در دوغ های طعم دار(اسانس نعناع، پونه، کاکوتی، شوید، سی، خیار، لیمو) طعم دهنده آناناس برای محصولات لبنی طعم دهنده توت فرنگی برای محصولات لبنی طعم دهنده پرتقال برای فراورده ...
عطر و طعم برای کیک و شیرینی،انواع طعم دهنده های صنایع شیرینی و شکلات
عطر و طعم برای کیک و شیرینی عطر و طعم انار برای شیرینی عطر و طعم سیب برای شیرینی عطر و طعم پرتقال برای کیک و شیرینی عطر و طعم موز برای شیرینی عطر و طعم تمشک برای شیرینی عطر و طعم انبه برای شیرینی عطر و طعم لیمو برای شیرینی عطر و ...
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی،اسانس صنایع دارویی،
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی اسانس اسطوخودوس اسانس آلبالو اسانس اکالیپتوس اسانس آنغوزه اسانس آویشن اسانس آووکادو اسانس بابونه اسانس باریجه اسانس بادام تلخ اسانس بومادران اسانس برگ بو اسانس برگاموت اسانس بهارنارنج اسانس پر ...
زیره سیاه،فروش زیره سیاه،اسانس زیره سیاه،عصاره زیره سیاه،طعم و عطر زیره سیاه،فروش گیاهان دارویی،ادوی
زیره خواص زیره سیاه زیره سیاه Carum carrvi گیاهی است دو ساله، بی کرک، به ارتفاع 30-60 سانتیمتر، دارای ساقه توخالی، شیاردار و منشعب از قاعده است .ریشه راست یا دوکی شکل و گوشتدار و برگهائی با بریدگیهای نازک و نخی شکل و به رنگ سبز روشن .گل ...
طعم دهنده دوغ ،عطر و طعم دوغ ، اسانس های ترکیبی، اسانس های دوغ شامل اسانس نعناع،کاکوتی،پونه،شوید
عطر و طعم دوغ طعم دهنده نعناع (خوش طعم ترین اسانس دوغ) نام های دیگر : اسانس محلول در آب نعناع  طعم دهنده نعناع فلفلی (خوش طعم ترین اسانس دوغ) نام های دیگر : اسانس محلول در آب نعناع فلفلی طعم دهنده پونه (خوش طعم ترین اسانس دو ...
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی،نوشیدنی های گازدار،بدون گاز و فراورده های یخی،َ
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی   اسانس آلبالو   اسانس آلوچه   اسانس آنغوزه   اسانس آویشن   اسانس ارگانو   اسانس ادویه   اسانس آووکادو   اسانس به   اسانس باربیکیو   اسا ...
زنجبیل،اسانس زنجبیل،عصاره زنجبیل،اسانسهای خوراکی،عطر و طعم زنجبیل،گیاهان دارویی،فروش زنجبیل،
زنجبیل زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است. از آنجا كه مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر زنجبیل داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده ...
زردچوبه
زردچوبه زردچوبه از نظر طب قدیم ایرانی دارای خاصیت گرم و خشک است و برای استفاده درمانی می‌توان آن را مانند چایی دم کرد و نوشید.زردچوبه دارای خواص متعددی از جمله تمیز کردن کبد و کمک به درمان یرقان است و امروز در بازار دارویی کانادا و آمریکا ...
فلفل قرمز
فلفل قرمز اسم علمی: Capsicum annum اسم انگلیسی: Chili، Cayne pepper فلفل یک گیاه بومی آمریکاست که در تمام دنیا کاملاً شناخته شده است و یک ادویه ی به شدت تند می باشد که در انواع غذاها استفاده می شود. ترکیباتی که مسئول طعم بسیار تند فلفل قرمز ...
عطر و طعم پرتقال،اسانس پرتقال،فروش اسانس پرتقال،کاربرد اسانس پرتقال،اسانسهای میوه ای
عطر و طعم پرتقال(اسانس پرتقال) ویژگیهای اسانس پرتقال 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. عطر و طعم پرتقال شیرین(اسانس پرتقال) و مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده اسانس پرت ...
اسانس موز،فروش اسانس موز،عطر اسانس موز،طعم اسانس موز،کاربرد اسانس موز،موز اسانس،خاصیت اسانس موز،کیفی
عطر و طعم موز اسانس موز ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر 2. اسانس موز مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC اسانس موز مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیس ...
عطر و طعم ذغال اخته،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس ذغال اخته،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
عطر و طعم ذغال اخته اسانس ذغال اخته ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. عطر و طعم ذغال اخته مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پ ...
شوید
خواص شوید ( شبت) شوید شوید (Dill) گیاهی است یک ساله به ارتفاع 30 سانتی متر تا یک متر(گاهی بیشتر) و دارای ریشه راست، مخروطی شکل و به رنگ سفید است. طول ریشه متغیر و بین 10 تا 30 سانتی متر می باشد. ساقه آن منشعب استوانه ای بی کُرک، دارای خطوط طول ...
عطر و طعم بیسکویت،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس بیسکوییت،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
طعم دهنده برای بیسکویت مشخصات عطر و طعم برای بیسکویت گرید غذایی مقاوم در برابر درجه حرارت بالا شکل مایع(محلول در روغن،محلول در آب و روغن،محلول در آب )امولسیون و پودری عطر و طعم کره، عطر و طعم ماست، عطر و طعم پنیر، عطر و طعم روغن تخم مرغ، عطر ...
طعم دهنده میوه ای،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس میوه جات،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
 عطر و طعم میوه اسانس های میوه ای مشخصات 1.طعم میوه 2.مایع، پودر، امولسیون 3.دوز مصرفی: 0.1٪ -0.5٪ 4.کاربرد در انواع مواد غذایی 5.ISO، HACCP کاربرد در انواع مواد غذایی مانند شیرینی سازی، اسنیک، مواد غذایی نانوایی، آب نبات، بستنی، آب میو ...
طعم و عطر پنیرگودا،طعم دهنده،عطر و طعم،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم دهنده های پنیر پی
پنیر گودا معروف ‌ترین پنیر نیمه سفت دنیا و هلندی‌ الاصل كه بیشتر برای تهیه پیتزا، لازانیا، سالاد، صبحانه، سوپ، سس و گاهی هم شیرینی استفاده می ‌شود، پنیر گودا است. گودا از انواع پنیر‌های نیمه سخت است. به طور معمول رسیدن آن دو تا ...
طعم و عطر پنیرموزارلا،طعم دهنده،عطر و طعم،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم دهنده های پنیر پیت
پنیر موزارلا پنیر موزارلا، نوعی پنیر تازه ایتالیایی است که از  شیر گاومیش آبی (یا در خارج از ایتالیا از شیرگاو) تهیه می شود. نوعی از آن که از شیر گاو تهیه می شود، در انواع پیتزا ها یا به همراه گوجه فرنگی حلقه شده و ریحان، مصرف می شود. همچنین گ ...
اسانس دوسیب،فروش اسانس دوسیب ،اسانس های میوه ای،کاربرد اسانس دوسیب،ویژگیهای اسانس دوسیب،خرید اسانس د
اسانس دوسیب طعم دهنده دوسیب ویژگیهای اسانس دوسیب 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر 2. اسانس دوسیب مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC اسانس دوسیب مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات ب ...
شرکت آدونیس گل دارو
طعم و عطر پنیر فیلا فیلا،طعم دهنده،عطر و طعم،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم دهنده های پنیر
پنیر فیلا فیلا یا پنیر پیتزا انگلیسی فیلا فیلا به معنای کش دار بودن، نوعی پنیر فرآوری پیتزا می باشد. این پنیر خواص بهتری نسبت به سایر پنیرهای پیتزا دارد که به چند مورد آن اشاره می شود: پنیر فیلا فیلا از خاصیت ذوب بسیار استثنایی برخوردار بوده و به ...
عطر و طعم،عطر و طعم خوراکی ،فروش عطر و طعم،تولید عطر و طعم ،کاربرد عطر و طعم،فواید عطر و طعم ،خرید ع
عطر و طعم عطر و طعم برای محصولات غذایی مشخصات 1. گرید غذایی،نوشیدنی ،لبنی،کیک و شیرینی 2. مقدار مصرف: 0.01٪ -0.15٪ 3.مایع(محلول در روغن،محلول در آب،محلول در آب و روغن،امولسیون و پودر) 4. ما عرضه انواع طعم های میوه، مانند عطر و طعم توت فرنگی ...
طعم و عطر پنیرچدار،طعم دهنده پنیر چدار،عطر و طعم پنیر چدار،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم د
پنیر چدار پنیر چدار‏ نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و مورد پسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده می‌باشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این ...
طعم و عطر پنیرپارمیسان،طعم دهنده،عطر و طعم،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم دهنده های پنیر پی
پنیر پارمسان پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده اش نکرده اند. نام اصلی این پنیر Parmigiano-Reggiano می باشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma)  و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. ...
اسانس عسل،فروش اسانس عسل،عطر اسانس عسل،طعم اسانس عسل،کاربرد اسانس عسل،ویژگی اسانس عسل،عسل اسانس ،خاص
طعم دهنده عسل ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. اسانس عسل مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیسکویت 2.انواع نوشیدن ...
اسانس شیر،فروش اسانس شیر،کاربرد اسانس شیر،خواص اسانس شیر،کیفیت اسانس شیر،شیر اسانس،پودری اسانس شیر،خ
طعم دهنده شیر ویژگیها 1.مایع محلول در روغن .2. طعم دهنده شیر مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیسکویت 2.انواع نوشیدنی ها 3.شیرینی و آب نبات 4.محصولات لبنی د ...
12
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد