/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 3961
بازديد امروز : 701
كل بازديدها : 47704270
افراد آنلاين : 168
طعم دهنده های طبیعی،عطر و طعم,فروش اسانسهای میوه ای،فروش انواع طعم دهنده ها،انواع عطر و طعم لبنی
طعم دهنده مورد استفاده در محصولات لبنی                                   ...
درباره شرکت،اسانس،اسانس میوه ای،عصاره،گیاهان دارویی،آنالیز دستگاهی،روغن ها،طعم دهنده ،عرقیات،گلاب
 نوع شرکت: خصوصی نوع فعالیت: مواد اولیه صنایع دارویی،آرایشی بهداشتی ،غذایی و شیمیایی زمینه اصلی فعالیت: اسانس های طبیعی ، عصاره های طبیعی  مواد اولیه صنایع دارویی ، مواد اولیه صنایع غذایی ، مواد اولیه صنایع آرایشی بهداشتی گواهینامه ها ...
عرقیات سنگین و غلیظ آدونیس،عرقیات گیاهی،فروش عرقیات سنگین و غلیظ،تولید کننده عرقیات سنگین و غلیظ
عرقیات سنگین و غلیظ در بسته بندی ساشه دارای ثبت اختراع هستند و برای اولین بار در جهان توسط گروه آدونیس گل دارو به شما عزیزان ارائه می گردد. ویژگیهای منحصر به فرد این عرقیات با برند آدونیس . کاملا اورگانیک و طبیعی . کاملا بهداشتی و پاستور ...
طعم دهنده برای محصولات لبنی،عطر و طعم ،اسانسهای میوه ای ،اسانس میوه ای،طعم دهنده پنیر پروسس،گودا،توت
طعم دهنده برای محصولات لبنی انواع طعم های طبیعی مورد استفاده در دوغ های طعم دار(اسانس نعناع، پونه، کاکوتی، شوید، سی، خیار، لیمو) طعم دهنده آناناس برای محصولات لبنی طعم دهنده توت فرنگی برای محصولات لبنی طعم دهنده پرتقال برای فراورده ...
عطر و طعم برای کیک و شیرینی،انواع طعم دهنده های صنایع شیرینی و شکلات
عطر و طعم برای کیک و شیرینی عطر و طعم انار برای شیرینی عطر و طعم سیب برای شیرینی عطر و طعم پرتقال برای کیک و شیرینی عطر و طعم موز برای شیرینی عطر و طعم تمشک برای شیرینی عطر و طعم انبه برای شیرینی عطر و طعم لیمو برای شیرینی عطر و ...
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی،اسانس صنایع دارویی،
اسانس های مورد استفاده در صنایع دارویی اسانس اسطوخودوس اسانس آلبالو اسانس اکالیپتوس اسانس آنغوزه اسانس آویشن اسانس آووکادو اسانس بابونه اسانس باریجه اسانس بادام تلخ اسانس بومادران اسانس برگ بو اسانس برگاموت اسانس بهارنارنج اسانس پر ...
زیره سیاه،فروش زیره سیاه،اسانس زیره سیاه،عصاره زیره سیاه،طعم و عطر زیره سیاه،فروش گیاهان دارویی،ادوی
زیره خواص زیره سیاه زیره سیاه Carum carrvi گیاهی است دو ساله، بی کرک، به ارتفاع 30-60 سانتیمتر، دارای ساقه توخالی، شیاردار و منشعب از قاعده است .ریشه راست یا دوکی شکل و گوشتدار و برگهائی با بریدگیهای نازک و نخی شکل و به رنگ سبز روشن .گل ...
طعم دهنده دوغ ،عطر و طعم دوغ ، اسانس های ترکیبی، اسانس های دوغ شامل اسانس نعناع،کاکوتی،پونه،شوید
عطر و طعم دوغ طعم دهنده نعناع (خوش طعم ترین اسانس دوغ) نام های دیگر : اسانس محلول در آب نعناع  طعم دهنده نعناع فلفلی (خوش طعم ترین اسانس دوغ) نام های دیگر : اسانس محلول در آب نعناع فلفلی طعم دهنده پونه (خوش طعم ترین اسانس دو ...
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی،نوشیدنی های گازدار،بدون گاز و فراورده های یخی،َ
اسانس های مورد استفاده در صنایع غذایی و آشامیدنی   اسانس آلبالو   اسانس آلوچه   اسانس آنغوزه   اسانس آویشن   اسانس ارگانو   اسانس ادویه   اسانس آووکادو   اسانس به   اسانس باربیکیو   اسا ...
گل محمدی،خواص دارویی گل محمدی،اسانس گل محمدی،اسانس گل رز،گل رز،گل سرخ،اسانس گل سرخ،گلاب،آنالیز گل مح
گل محمدی، خواص دارویی گل محمدی، تاریخچه گل محمدی، rosa damascena   مقدمه گیاه گل محمدی با نام علمیRosa damascena می‌باشد محبوبیت اسانس و گلاب آن از سالیان دراز به علت خواص عرفانی و اقتصادی آن بوده است. در میان گونه‌های این ج ...
زنجبیل،اسانس زنجبیل،عصاره زنجبیل،اسانسهای خوراکی،عطر و طعم زنجبیل،گیاهان دارویی،فروش زنجبیل،
زنجبیل زنجبیل اصالتاً یك گیاه چینی و هندی است و در این كشورها در طول بیشتر از 4000 سال در پخت و پز غذا مصرف شده است. از آنجا كه مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر زنجبیل داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده ...
جعفری
 خواص دارویی جعفری خواص جعفری نحوه استفاده : جعفری یک نوع سبزی محسوب می شود اما ریشه و تخم آن هم خاصیت درمانی دارد که در زیر خواهد آمد. خواص : جعفري Parslery نام علمی : Petroselinum sativum گياه شناسي جعفري گياهي است علفي ، دو ...
نعنا،خواص نعناع،عرق نعناع،اسانس نعناع
خواص نعناع نعناع نعنا یا نعناع گیاهی است از تیره دو لپه ای های پیوسته گلبرگ كه سردسته تیره نعناعیان می باشد و جز سبزی های خوراكی است. از محل گره های ساقه، ریشه هایی خارج می شوند كه ساقه جدید را درست می كنند. بنابراین اگر شما فقط یك ساقه نعن ...
زردچوبه
زردچوبه زردچوبه از نظر طب قدیم ایرانی دارای خاصیت گرم و خشک است و برای استفاده درمانی می‌توان آن را مانند چایی دم کرد و نوشید.زردچوبه دارای خواص متعددی از جمله تمیز کردن کبد و کمک به درمان یرقان است و امروز در بازار دارویی کانادا و آمریکا ...
فلفل قرمز
فلفل قرمز اسم علمی: Capsicum annum اسم انگلیسی: Chili، Cayne pepper فلفل یک گیاه بومی آمریکاست که در تمام دنیا کاملاً شناخته شده است و یک ادویه ی به شدت تند می باشد که در انواع غذاها استفاده می شود. ترکیباتی که مسئول طعم بسیار تند فلفل قرمز ...
اسانس زیره سیاه،اسانس زیره،اسانس زیره سیاه،اسانس زیره سبز،فروش اسانس زیره،خرید اسانس زیره ،زیره اسان
اسانس زیره سیاه ترکیبات شیمیایی اسانس زیره سیاه زیره دارای 8 درصد تانن ، ماده روغنی مقدار 7 تا 15 درصد ، موم ، موسیلاژ ، موارد زرینی ، مواد قندی مختلف 19 تا 20 درصد مواد ازته و 5/3 تا 9 درصد اسانس است در بذرهای گیاهان یکساله اسانس کمتر از گیاهان د ...
اسانس سیر،فروش اسانس سیر،خرید اسانس سیر،فروشنده اسانس سیر،اسانس سیر طبیعی،اسانس سیر فروش،اسانس سیر ف
اسانس سیر ترکیبات شیمیایی حاصل از آنالیز اسانس سیر به طور عمده تری سولفایدها و دی سولفایدها هستند. اسانس سیر کاربرد وسیعی در صنایع غذایی دارد. برای اطلاعات بیشتر اسانس سیر کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی و طبیعی برای خرید اسانس سی ...
عطر و طعم پرتقال،اسانس پرتقال،فروش اسانس پرتقال،کاربرد اسانس پرتقال،اسانسهای میوه ای
عطر و طعم پرتقال(اسانس پرتقال) ویژگیهای اسانس پرتقال 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. عطر و طعم پرتقال شیرین(اسانس پرتقال) و مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده اسانس پرت ...
اسانس موز،فروش اسانس موز،عطر اسانس موز،طعم اسانس موز،کاربرد اسانس موز،موز اسانس،خاصیت اسانس موز،کیفی
عطر و طعم موز اسانس موز ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر 2. اسانس موز مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC اسانس موز مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیس ...
عطر و طعم ذغال اخته،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس ذغال اخته،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
عطر و طعم ذغال اخته اسانس ذغال اخته ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. عطر و طعم ذغال اخته مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پ ...
اسانس آناناس،فروش اسانس آناناس،عطر اسانس آناناس،طعم اسانس آناناس،کاربرد اسانس آناناس،آناناس اسانس،خا
طعم دهنده آناناس اسانس آناناس ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر 2. اسانس آناناس مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC اسانس آناناس مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پف ...
اسانس کولا
طعم کولا اسانس کولا مشخصات مورد استفاده انواع نوشابه ها و نوشیدنی ها مقاومت به درجه حرارت بالا کاملا طبیعی به شکل مایع(محلول در روغن و محلول در آب) دوز مصرفی 0.05-0.2% برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید. مشاهده لیست کامل اسانسهای میوه ای ...
اسانس خربزه،اسانس خوراکی خربزه،فروش اسانس خربزه،خرید اسانس خربزه،کاربرد اسانس خربزه،خربزه اسانس،خربز
طعم دهنده خربزه اسانس خربزه ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. عطر و طعم خربزه مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بی ...
اسانس شیر،فروش اسانس شیر،کاربرد اسانس شیر،خواص اسانس شیر،کیفیت اسانس شیر،شیر اسانس،پودری اسانس شیر،خ
طعم دهنده شیر ویژگیها 1.مایع محلول در روغن .2. طعم دهنده شیر مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیسکویت 2.انواع نوشیدنی ها 3.شیرینی و آب نبات 4.محصولات لبنی د ...
اسانس عسل،فروش اسانس عسل،عطر اسانس عسل،طعم اسانس عسل،کاربرد اسانس عسل،ویژگی اسانس عسل،عسل اسانس ،خاص
طعم دهنده عسل ویژگیها 1.مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن) و به شکل پودر .2. اسانس عسل مقاوم در برابر حرارت بالا 3. گواهینامه  ISO,HACCP,QC مورد استفاده در طیف وسیعی از محصولات 1-نان،کیک،پفک،شیرینی،بیسکویت 2.انواع نوشیدن ...
شوید
خواص شوید ( شبت) شوید شوید (Dill) گیاهی است یک ساله به ارتفاع 30 سانتی متر تا یک متر(گاهی بیشتر) و دارای ریشه راست، مخروطی شکل و به رنگ سفید است. طول ریشه متغیر و بین 10 تا 30 سانتی متر می باشد. ساقه آن منشعب استوانه ای بی کُرک، دارای خطوط طول ...
عطر و طعم بیسکویت،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس بیسکوییت،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
طعم دهنده برای بیسکویت مشخصات عطر و طعم برای بیسکویت گرید غذایی مقاوم در برابر درجه حرارت بالا شکل مایع(محلول در روغن،محلول در آب و روغن،محلول در آب )امولسیون و پودری عطر و طعم کره، عطر و طعم ماست، عطر و طعم پنیر، عطر و طعم روغن تخم مرغ، عطر ...
طعم دهنده میوه ای،اسانس میوه ای،اسانس خوراکی،اسانس میوه جات،فروش انواع اسانسهای میوه ای و خوراکی
 عطر و طعم میوه اسانس های میوه ای مشخصات 1.طعم میوه 2.مایع، پودر، امولسیون 3.دوز مصرفی: 0.1٪ -0.5٪ 4.کاربرد در انواع مواد غذایی 5.ISO، HACCP کاربرد در انواع مواد غذایی مانند شیرینی سازی، اسنیک، مواد غذایی نانوایی، آب نبات، بستنی، آب میو ...
طعم و عطر پنیرپارمیسان،طعم دهنده،عطر و طعم،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم دهنده های پنیر پی
پنیر پارمسان پنیر پارمسان نوعی پنیر سفت است که آن را پخته اند، اما فشرده اش نکرده اند. نام اصلی این پنیر Parmigiano-Reggiano می باشد که پس از بوجود آمدن نواحی پارما (Parma)  و رجیوامیلیا (Reggio Emilia) در ایتالیا، پنیری به این نام ایجاد شد. ...
طعم و عطر پنیرچدار،طعم دهنده پنیر چدار،عطر و طعم پنیر چدار،انواع طعم دهنده های پنیر پیتزا،فروش طعم د
پنیر چدار پنیر چدار‏ نام نوعی پنیر سفت، صاف و زرد یا نارنجی رنگ انگلیسی است که از شیر گاو تهیه شده و مورد پسندترین نوع پنیر در پادشاهی متحده می‌باشد. این پنیر نخستین بار در دهکدهٔ چدار واقع در سامرست انگلستان تولید شده و نام خود را از این ...
12
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد