/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 483
بازديد امروز : 198
كل بازديدها : 45960777
افراد آنلاين : 119
روغن آووکادو

نام علمی:Persea americana
اندام مورد استفاده :میوه
نوع استخراج: کلد پرس
رنگ:زرد روشن
ماده تشکیل دهنده فعال:
Typical chemical analysis of avocado oil
Fatty acids             Range    Typical
Palmitic            C16:0    12.0 - 20.0 %   
Palmitoleic         C16:1     2.0 - 10.0 %    
Stearic                C18:0    0.1 - 2.0 %    
Oleic               C18:1    55.0 - 75.0 %    
Linoleic             C18:2    9.0 - 17.0 %    
Linolenic             C18:3    0.1 - 2.0 %   
        
کاربردروغن آووکادو:در صنایع دارویی،صنایع آرایشی بهداشتی.
آوکادو سرشار از ویتامین A  است ، سلولهای مرده پوست را از بین می برد و آن به دلیل  اسید آمینه گلوتامین در پوست  آوکادو است. همچنین، آووکادو شامل آنتی اکسیدان هایی است که  به از بین بردن  تمام سموم  بدن کمک میکند،  چین و چروک  را از بین می برد .
اطلاعات بیشتر درباره روغن آووکادو ......




اطلاعات بیشتر درباره روغن آووکادو ......اطلاعات بیشتر درباره روغن آووکادو ......اطلاعات بیشتر درباره روغن آووکادو ......
برای خرید روغن آووکادو کلیک کنید.
و کلیکو کلیک










 

مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد