/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 5205
بازديد امروز : 814
كل بازديدها : 44948781
افراد آنلاين : 133
اسانس زیره سبز
نام علمی:Cuminum cyminum
اندام مورد استفاده:دانه
روش استخراج اسانس زیره سبز:تقطیر با بخار آب

ترکیبات مهم:
دانه های زیره ی سبز حاوی تا 5 درصد اسانس، 22 درصد چربی، تعداد زیادی اسید آمینه ی آزاد، تعدادی فلاونوئیدهای گلوکزیدی از جمله مشتقاتی از آپی ژنین و لوتئولین است.
ترکیبات اصلی، اسانس آلدهیدی هستند که تا 60 درصد آن را تشکیل می دهند.کومین آلدهید مهم ترین جسم اسانس زیره ی سبز است. چنانچه دانه ها پودر شوند، اسانس آن تا حدود 50 درصد کاهش می یابد و در صورتی که مدت آسیاب کردن بیش از یک ساعت باشد، کاهش میزان اسانس از این هم بیشتر خواهد بود.
ترکیبات دیگر اسانس هیدروکربن های منوترپنی و سس کویی ترپنی است.
یکی از بهترین نشانه های مرغوبیت و کهنه نبودن دانه ها، وجود دو جسم کومین آلدهید و 3- پارامنتن 7- آل  به مقدار قابل توجه در اسانس زیره ی سبز است.
زیره ی سبز
ترکیات اصلی حاصل از آنالیز اسانس زیره سبز به ترتیب propanal,benzenemethanol,1-phenyl-1-butanol,γ-Terpinene,β-pinene,cymene,pulegone می باشد.
کاربرد اسانس زیره سبز:صنایع دارویی ،غذایی و آرایشی بهداشتی.
 اطلاعات بیشتردرباره اسانس زیره سبز  کلیک

  مشاهده لیست کامل اسانسهای گیاهی

برای خرید اسانس زیره سبز  کلیک کنید.
کلیک
کلیک
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد