/en
بازدید سایت

بازديد صفحات : 6203
بازديد امروز : 1063
كل بازديدها : 45260742
افراد آنلاين : 188
 روغن هسته انگور
نام علمی:Vitis vinifera
اندام مورد استفاده :هسته
نوع استخراج: کلد پرس
رنگ:زرد روشن
ماده تشکیل دهنده فعال:

      Fatty acids    Range    Typical    
Palmitic    C16:0    6.0 -9.0 %    
Palmitoleic    C16:1    less 1 %    
Stearic    C18:0    3.0 -6.0 %    
Oleic    C18:1    12.0 - 25.0 %    
Linoleic    C18:2    60.0 - 75.0 %    
Alpha Linolenic    C18:3    less than 1.5 %    
Icosanoic    C20:0    less than 0.5 %    
Icosenoic    C20:1    less than 0.5 %    
Docosanoic    C22:0    less than 0.3 %    

کاربردروغن هسته انگور:در صنایع دارویی،صنایع آرایشی بهداشتی.
کابرد روغن هسته انگوردر مصارف خانگی:
در سس سالاد و روغن های پخت و پز استفاده میشود
به عنوان روغن حامل نیز استفاده میشود.
مزایای روغن هسته انگور:
باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب میشود.
ضد چین و چروک پوست است.
اطلاعات بیشتر درباره روغن هسته انگور ......
برای خرید روغن هسته انگور کلیک کن    کلیکید.
مجوزها و گواهینامه ها
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
  • مجوز مجوز
تماس با ما
دفتر تهران: 88282482 021
عضويت در خبرنامه
پست الكترونيك  

  درخواست
صفحه اصلي | نقشه سايت | تماس با ما
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به شركت آدونيس گل دارو مي باشد